Hodnotenia Hodnotenie reštaurácií Reštaurácie Hodnotenie reštaurácií US Warns Citizens Of Sexual aAssault In Spain webadmin30. januára 2020 Degustácie Report: Red Sox Star Mookie Betts Traded To Dodgers webadmin5. februára 2020 Award 2020 The Automaker’s 2019 Profits Were Essentially Wiped Out By A Tough Fourth Quarter webadmin3. februára 2020 Gurmán award Award 2020 Reštaurácie Vinári The
The Worlds Best Vineyards Academy odhalila najlepšie vinárske destinácie roka na exkluzívnom živom podujatí v argentínskom hlavnom meste vína, v Mendoze. Prvýkrát v histórii Najlepšie vinárstva sveta je Taliansko na čele rebríčka najlepších vinárstiev:
Budapešť je už dlho súčasťou sprievodcu Michelin v rámci bedekra Main Cities od Europe. Včera však prvý krát predstavili sprievodcu Michelin pre celé Maďarsko. Naši susedia sa tak stali po Chorvátsku a Slovinsku ďalšou krajinou, ktorá si zaplatila vlastné
Majstrovstvá Slovenska someliérov mali tento rok trochu inú podobu, ako v predošlé roky, dostali medzinárodnejšiu fazónu. Prvý krát sa ich aktívne zúčastnili aj zahraniční someliéri, konkrétne zo susednej Českej republiky. Podľa prezidentky Asociácie some
Husacie a kačacie hody patria už tradične k najobľúbenejšej udalosti jesene pre všetkých milovníkov tejto pochúťky. Robia ich v početných prevádzkach v Slovenskom Grobe, aj v mnohých reštauráciách po celom Slovensku. Husacie a kačacie hody pre fajnšmekrov
Alebo kam smeruje svet reštaurácií, kuchárov a hotelov? San Sebastian je nádherné mesto v Biskajskom zálive na hraniciach s Francúzskom, v samosprávnej oblasti Baskicko, ktorá má veľkú mieru samostatnosti na Španielsku. To sme si spomenuli už v prv
MenJu to je nový projekt výborných šéfkuchárov Martina Korbeliča a Tomáša Siku, ktorý 20.októbra otvorili v Bratislave na Bajkalskej ulici v hoteli Aston. Martina Korbeliča poznajú všetci gurmáni ako porotcu z Master Chefa, či z TV relácie Moja mama v
Gastronomické a ubytovacie zariadenia podľa gastronómov a hotelierov bojujú o prežitie v krízových časoch, aké na Slovensku nemajú obdoby. Už pred niekoľkými týždňami adresovali zamestnávatelia, združení v Asociácii hotelov a reštaurácií Slovenska (AHRS)
Alebo kam smeruje svet reštaurácií, kuchárov a hotelov? San Sebastian je nádherné mesto v Biskajskom zálive na hraniciach s Francúzskom, v samosprávnej oblasti Baskicko, ktorá má veľkú mieru samostatnosti na Španielsku. Má vlastný jazyk, vlastnú vládu
KOCH.CAMPUS je skvelý projekt, ktorého sme mali možnosť sa zúčastniť v Rakúsku. Je to voľné združenie rakúskych kuchárov a farmárov založené s cieľom hľadať najlepšie základné produkty. Ich cieľom je prepojiť farmárov s reštauráciami a následne s hosťami.
Najlepší hotel na Slovensku nájdete podľa prestížneho hodnotenia World Travel Awards aj tento rok vo Vysokých Tatrách. Cestovatelia a odborníci z odvetvia cestovného ruchu rozhodli, že ním je Grand Hotel Kempinski High Tatras a zároveň hosťom ponúka aj te
Ak si majitelia a manažéri v horeca segmente mysleli, že s ničím horším, ako s opakovanými lockdownami a nedostatkom pracovnej sily po nich nemôžu byť konfrontovaní, posledné mesiace ich presviedčajú o opaku. V rámci príslovia, Nikdy nie je tak zle, aby n
Martin Novák & Phillippe Farineau 21. a 22.10.2022 / 18:00 / Palffy restaurant. Palác Art hotel Pezinok Dvaja šéfkuchári, dva zámky, na jednom mieste! Phillipe Farineau, šéfkuchár v Ashford Castle/Írsko prijal pozvanie od nášho šéfkuchára Mar
Je to pár rokov, čo sa slovinská hviezda gastronómie Ana Roš počas svojej návštevy Slovenska posťažovala na nezáujem slovinskej vlády, „doviezť“ do krajiny najprestížnejšieho gastronomického sprievodcu Michelin. Ten totiž nikde nepríde sám od seba, predpo
Pod týmto názvom sa skrýva podujatie, ktoré spája profesionálov z praxe, študentov a nadšencov pre gastronómiu. Počas jedného dňa sa na pódiu vystriedajú známe mená, ktoré zvedavému publiku prezradia tajomstvá svojho úspechu. Okrem praktických prednášok s
Obdobím husacích hodov je vždy jeseň a začínajú koncom augusta takzvaným dňom otvorených dvorov husacinárov, kde inde ako v Slovensko Grobe Hlavnom meste husaciny na Slovensku. Už desaťročia sa táto tradícia rozvíja z pokolenia na pokolenie a pečú sa