Hodnotenia Hodnotenie reštaurácií Reštaurácie Hodnotenie reštaurácií US Warns Citizens Of Sexual aAssault In Spain webadmin30. januára 2020 Degustácie Report: Red Sox Star Mookie Betts Traded To Dodgers webadmin5. februára 2020 Award 2020 The Automaker’s 2019 Profits Were Essentially Wiped Out By A Tough Fourth Quarter webadmin3. februára 2020 Gurmán award Award 2020 Reštaurácie Vinári The
Šéfkuchár Daniel Hrivňák patril roky k známym tváram bratislavskej gastroscény. Poznali ho návštevníci bratislavských reštaurácií, keďže pôsobil v niekoľkých, napríklad v populárnom Au Café, ktorá patrí do skupiny Roman Restaurant. Tu sa neskôr stal aj ex
Nový rok je ďalšou príležitosťou kedy zvykneme siahnuť po bublinkách. Champagne to je noblesa, nevyprchavajúca kvalita a história vo fľaši. Hodovať ako králi, cítiť tú nevšednosť je okúzľujúci pocit a určite si ho predovšetkým na Vianoce a Nový rok do
Súťaž o najlepšie jedlo na Žitnom ostrove sa tešila veľkému záujmu, zúčastnilo sa jej takmer dvakrát viac reštaurácií ako minulý rok. Štvrtý ročník súťaže mohli zažiť aj študenti, ktorí sa zaujímajú o gastronómiu. Verejnosť môže spoznať súťažiacich čoskor
Je pravdou, že je zvykom pripraviť si na vianočnú večeru rybu. I keď tento tradičný zvyk nie je až tak starý a udomácnil sa v našich končinách v prvej polovičke 20. storočia. Predošlé stáročia sa na sviatočných stoloch objavovala hlavne pernatá divina. A
Jedlo je jedným zo základných predpokladov, aby sme dovolenku považovali za úspešnú a kvalitné prázdninové hotely to vedia. Väčšina hostí, ktorí prídu na dlhšie pobyty si kupuje balíčky s polopenziou, čo je praktické najmä teraz v zime a v hoteloch, ktoré
Kampaň za zákaz predaja živých rýb môže mať oveľa horšie dôsledky, ako obmedzenie možnosti kúpiť si úplne čerstvú rybu Keď sa blížili Vianoce, všetci sme si pamätali každoročne sa opakujúci výjav – kade so živými kaprami pred obchodmi a davy ľudí, ktor
ZFJ is powered by S.Pellegrino Jubilejný 10. ročník pre vás organizuje náš magazín a bedeker Gurmán na Slovensku. Samotný festival začína 14. januára a potrvá do 26. februára. Každoročne sa zapájajú tie najlepšie reštaurácie z celého Slovenska, aby
Fine dinningové reštaurácie v Bratislave a okolí by sa dali spočítať na prstoch jednej ruky. O to viac náročných gurmánov poteší každý nový prírastok. Takým je reštaurácia ECK v Bratislavskej časti Devín, ktorá privíta svojich prvých hostí 14.decembra. Šé
Po dvojročnej prestávke organizuje šéfkuchár Michal Kordoš opäť úspešnú benefičnú pop-up večeru. Hosťom spolu s ďalšími šiestimi slovenskými kuchármi pripravia 7-chodové degustačné menu. Okrem Michala Kordoša budú variť Michal Konrád, Peter Bracho, Jozef
Pred niekoľkými týždňami vyvolal rozruch oznam, ktorý uverejnil hotel Lomnica na svojej webovej stránke a sociálnych sieťach. Stálo v ňom že hotel bude mesiac zatvorený a že jedna éra sa končí a iná začína. Tou inou érou je podľa najnovších informácií
Prinášame vám najdostupnejšie mestské destinácie pre páry, ktoré hľadajú krátku dovolenku v európskych mestách. Varšava to vyhrala ! Zistite, kde inde môžete za svoje dovolenkové peniaze získať najviac. Podľa nového prieskumu magazínu Forbes je hlavné
Čas sláviť. Ako každý seba úctyhodný milovník vína vie, že tretí štvrtok v novembri je Beaujolais Nouveau Day #8211; deň kedy sa mladé vínka z tohtoročného zberu dostanú k milovníkom dobrej zábavy po celom svete. Beaujolais Nouveau je jedným z mála vín, k
Suši a ázijská kuchyňa si u nás už pred rokmi získali svojich priaznivcov a potešiteľné je, že pribúda reštaurácií, kde ich vedia urobiť na naozaj dobrej úrovni. A ešte lepšie je, že za týmto typom jedla netreba ísť do veľkých miest, ale už sú aj podniky
Známe vinárske podujatie Chute Malých Karpát sa bude konať tento rok v sobotu 12. novembra. Zapojí sa doň 35 vinárstiev v Svätom Jure, Pezinku, Vinosadoch, Šenkviciach, Modre, Doľanoch a Suchej nad Parnou. Festival Chute Malých Karpát už piaty rok dáva
Žiadne jedlo nie je pre rakúsku kuchyňu také typické ako dozlatista vyprážaný teľací rezeň. Tu sú viedenskí obľúbenci odborníkov z Gurmána na Slovensku a Falstaffu. Dokonalý Wiener Schnitzel nie je ľahká úloha. Najdôležitejšou ingredienciou je samozrej