Kvalitné ovocné a hroznové vína | Pereg.sk

Vinárstvo Pereg sa zaoberá výrobou kvalitných ovocných a hroznových vín. U nás nájdete vína svetových ocenení a jedinečných chutí.

prejsť na web

Cestoviny s bielym vínom a krevetami

Čas prípravy : 30 minútNa prípravu 2 porcií budeme potrebovať: 300g cestovín linguine2 PL extra panenského olivového oleja250g mrazených kreviet

prejsť na článok

Vanilková panna cotta s vínovou omáčkou

Na prípravu budeme potrebovať: 400 ml smotany na šľahanie200 ml plnotučného mlieka60 g kryštálového cukru 1 vanilkový struk4 plátky

prejsť na článok

Pošírované hrušky

Na prípravu budeme potrebovať : Suroviny1l Slivkového vína Pereg50g kryštálového cukru3 tvrdšie hrušky1 celá škorica8 kúskov sušených sliviek

prejsť na článok

Punčové rezy

Na prípravu budeme potrebovať : Piškót6 vajec250 g práškového cukru100 ml repkového oleja125 ml vody (je možné zameniť za 125 ml plnotučného mlieka)300 g polohrubej múky9 g prášku d

prejsť na článok

Jahňacie lýtko s višňovou omáčkou

Na 2 porcie potrebujete: 2 ks jahňacieho zadného lýtka3 PL olivového olej2 vetvičky čerstvého rozmarínu 2 strúčiky cesnakusoľ200 ml

prejsť na článok

Ovocné želé z ružového vína

Na 2 poháriky potrebujete : 75g kryštálového cukru150 ml vody5 ks plátkovej želatíny350 ml vína Cabernet Sauvignon rosé250g čerstvého bobuľového ovocia

prejsť na článok

Kačacie prsia s vínovou omáčkou a tekvicovým pyré

Na prípravu budeme potrebovať : 400 g farmárskych kačacích pŕssoľ 450 g na maslovej tekvice150 g zemiakov75 ml plnotučného mlieka25

prejsť na článok

Čučoriedkové brownies

Na prípravu budeme potrebovať : Brownies250 g tmavej čokolády (aspoň 54%)170 g masla50 g kakaa200 g kryštálového cukru50 g trstinového cukru3 vajcia2 PL silnej kávy90 g hladkej múky

prejsť na článok

Vianočné krehké vínové pečivo

Na prípravu budeme potrebovať : 330 g hladkej múky280 g masla6 PL bieleho vína napr. Ruladské bielena obaľovanie cca 160 g práškového cukru zmiešaného s

prejsť na článok

Jablková štrúdľa so šodó

Na prípravu budeme potrebovať : Cesto260 g hladkej múky + trochu na váľkanie1 vajíčko1 PL repkového oleja150 g bieleho jogurtuštipka soli1 žĺtko na potretiepráškový cukor na posypan

prejsť na článok