Vianočné krehké vínové pečivo

Na prípravu budeme potrebovať : 330 g hladkej múky280 g masla6 PL bieleho vína napr. Ruladské bielena obaľovanie cca 160 g práškového cukru zmiešaného s 1 vanilkový cukrom Postup:Studené maslo nakrájame na menšie kocky a ručne spracujeme spolu s múkou a vínom na hladké a nelepivé cesto.Takto pripravené cesto zabalíme do potravinárskej fólie a necháme aspoň 4 hodiny odležať v chladničke.Potom cesto vyváľkame na hrúbku asi 4 mm, vykrojíme hviezdičky a poukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie.Pečieme vo vyhriatej rúre na 180 stupňov približne 8 minút. Pečivo pri pečení nadskočí a správne je upečené vtedy keď zostane svetlé.Ešte teplé hviezdičky obalíme v práškovom cukre zmiešanom s vanilkovým.Skladujeme vo vzduchotesnej nádobe. Za recept ďakujeme LaPetit Príspevok Vianočné krehké vínové pečivo je zobrazený ako prvý na Pereg.sk.

prejsť na článok

Vianočné korenie a recept na vianočné perníkové smoothie

Viaceré kombinácie chutí a vôní pripomínajú rozličné sviatky v roku. Vianoce sú typické vôňou medovníčkov, perníkov, škorice, klinčekov, zázvoru a muškátového orieška. Vymenované vianočné koreniny sú navyše aj veľmi zdravé. Aké sú ich účinky?

prejsť na článok

Mikulášska kapustnica

Vianočná kapustnica Mikulášska kapustnica Srdečne Vás pozývame v piatok 4.12.2020 od 11:00 hod. na našu terasku v nákupnom centre OC Korzo. K dobrej nálade nebude chýbať varené vínko, kočíkový punč, vianočné pečivo, lokše a iné dobroty. Parkovanie j

prejsť na článok

Najpopulárnejšie vianočné reklamy na YouTube

Hoci sa na nás vianočné produkty valia už od októbra, pravú atmosféru najväčšieho kresťanského sviatku pociťujeme až teraz. Z rádiových staníc znejú koledy, televízie sa predháňajú vo vysielaní filmov s tématikou Vianoc a spoločnosti chrlia jednu X-Mas re

prejsť na článok

Vianočné darčekové poukážky 2019

Darujte rodine a priateľom zážitok, vianočné darčekové poukážky v hodnote 40 €, 80 a 100 €. Môžete si ich vyzdvihnúť v ambulancii alebo pomocou e-mailu. The post Vianočné darčekové poukážky 2019 appeared first on Stanislav Junas.

prejsť na článok

Vianočné darčekové poukážky 2021

Darujte rodine a priateľom zážitok, vianočné darčekové poukážky v hodnote 50 €, 80 a 100 €. Môžete si ich vyzdvihnúť v ambulancii alebo pomocou e-mailu. The post Vianočné darčekové poukážky 2021 appeared first on Stanislav Junas.

prejsť na článok