Hodnotenia Hodnotenie reštaurácií Reštaurácie Hodnotenie reštaurácií US Warns Citizens Of Sexual aAssault In Spain webadmin30. januára 2020 Degustácie Report: Red Sox Star Mookie Betts Traded To Dodgers webadmin5. februára 2020 Award 2020 The Automaker’s 2019 Profits Were Essentially Wiped Out By A Tough Fourth Quarter webadmin3. februára 2020 Gurmán award Award 2020 Reštaurácie Vinári The
Miluje cestovanie a objavovanie gastronómie blízkych aj vzdialených krajín. Rád navštevuje michelinské reštaurácie, ale pochutí si aj na jednoduchom jedle v horách pred stanom. Precestoval celý svet od Islandu až po Vanuatu a s nami sa podelil o niektoré
V časoch rastúcich cien si ľudia každú návštevu reštaurácie 2x rozmyslia a ak už raz prídu, chcú bezchybné jedlo aj servis. Pre problémy reštaurácií napríklad s nedostatkom personálu majú málo pochopenia a druhú šancu nedávajú. Túto myšlienku vyslovil pre
V máji pred rokom sa vrátil Tomáš Chilý, jediný slovenský šéfkuchár, ktorý sa vypracoval na pozíciu executive chefa v hotelovej sieti Kempinski za hranicami Slovenska, naspäť do Európy po rokoch pôsobenia na Blízkom východe a v Číne. Stal sa executive ch
Vyše 200 pízz zo 40 kilo múky upečú denne v bratislavskej reštaurácii Sapori Italiani, známej ako U Taliana. Napriek tomuto množstvu má ich pizza vynikajúcu kvalitu, o čom svedčí ocenenie, ktoré nedávno dostali. Zaradili ich medzi TOP 50 pízz v Európe. Pr
Takmer štyri roky po bankrote reštaurácie Jamies Italian Jamie Oliver ohlasuje gastronomický návrat: koncom roka otvorí novú reštauráciu pri slávnom londýnskom divadle Royal Drury Lane, ktoré sa nachádza v srdci Covent Garden.. Tu sa však nebude zameriava
Pred 14 rokmi bol v Rakúsku naposledy vydaný Guide Michelin. Odvtedy gastronómia bojovala za jeho návrat a z toho vyplývajúci pozitívny vplyv na cestovný ruch – a teraz sa zdá, že sa úsilie vyplatilo. V roku 2009 bol v Rakúsku vydaný posledný Guide Mic
Gurmán na Slovensku vám prináša každý mesiac veľmi podrobnú reportáž z návštvy jednej z top reštaurácií, ktoré sú zaradené do nášho bedekra. Bude to hĺboková sonda do ich vnútra a verím, že vás zaujmú postrehy našich odborných dopisovateľov. Pokračujeme ď
Martina Nováka pozná gastronomická branža a milovníci dobrého jedla už roky z reštaurácií v ktorých pôsobil, či to bolo UFO, Sky Bar, Fach alebo Šimák Zámok Pezinok, kde šéfuje kuchyniam posledné roky. Pálffy Restaurant pod jeho vedením zbiera jedno ocene
Rozdávali sa prestížne ocenenia v gastronómii Gurmán AWARD Ocenenia udeľuje bedeker Gurmán na Slovensku za výbornú gastronómiu a reštauračné služby. Každoročne je vydanie bedekra Gurmán na Slovensku očakávanou udalosťou v celej gastronomickej obci. Je
Ľudia v Nemecku jedia stále menej mäsa. Podľa najnovších údajov Spolkového informačného centra pre poľnohospodárstva bola v roku 2022 jeho spotreba na osobu asi 52 kilogramov, čo je o 4,2 kilogramu menej ako v roku 2021. Je to najmenej od začiatku sledova
Pred vyše rokom otvoril Peter Kulhány po päťročnej rekonštrukcii historický dom v centre Banskej Bystrice a v ňom dve prevádzky: na prízemí Kút 12, reštauráciu s barom a na poschodí Kulhány restaurant, kam presťahoval populárne obedové Bistro Smarfood.
Gurmán na Slovensku organizuje najväčšiu gastronomická udalosť roka na Slovensku, a tou bude 25.apríla v Refinery Galery v Bratislave už 10.ročník Gastronomy Slovakia. Gastronomy Slovakia si za 10 rokov vybudovalo prestíž a kredit nielen na Slovensku
10. ročník Zimného festivalu jedla sa podarilo zorganizovať prvýkrát po pandémii v riadnych podmienkach. Od 15. januára do 26. februára sme opäť mali možnosť ochutnať špeciálne menu v najzaujímavejších reštauráciách Slovenska, ktoré pre nás vybral prestíž
Keď minulý rok v júni otvorili v Rybárstve Stupava Bistro u Rybičky, malo byť doplnkom k tomu čo areál ponúkal – predajňu rýb, detské ihrisko, mini zoo s domácimi zvieratami, možnosť chytania rýb a všeobecne oddychu v prírodnom prostredí v susedstve stupa
Benefity podľa vlastného výberu, kariérny rast, cestovanie po hoteloch medzinárodnej hotelovej siete za zamestnanecké ceny či dočasné ubytovanie. To všetko v súčasnosti ponúkajú hotelieri svojim novým aj súčasným zamestnancom. Hotelierska skupina Best Hot