Ana Roš pripravuje otvorenie bistra

Ana Roš sa so svojou dvojhviezdičkovou reštauráciou Hiša Franko katapultovala pred pár rokmi na vrchol medzinárodnej fine diningovej scény a v rebríčku The Worlds 50 Best Restaurants 2017 bola vyhlásená za najlepšiu kuchárku na svete. Jej umenie poznáme aj z varenia na Slovensku a hoci jej reštaurácia sa nachádza medzi 50-timi najváženejšími podnikmi sveta, ani ona neodolala vábeniu „nižšej“ gastronómie. Na jeseň 2022 otvorila A. Roš svoju prvú pobočku v Ľubľane v podobe pekárne Pekarna Ana. Ešte niekoľko týždňov po otvorení stáli v rade na kváskové chleby a cruffiny, čo sú vlastne croissanty v tvare mafinov. Rad pred pekárňou Any Roš Po pekárni má nasledovať bistro Bistro Ana, kde práve hľadajú na  sociálnych sieťach spolupracovníkov. To by malo byť otvorené na jar. V svojej „domovskej“ reštaurácii plánuje Ana Roš session s najlepšími kuchármi na svete, jej priateľmi. Sezóna v Hiša Franko sa začína v marci, ale svoje brány otvára aj vo februári na valentínsky víkend. Foto: FB The post Ana Roš pripravuje otvorenie bistra first appeared on GURMÁN na Slovensku.

prejsť na článok

Eurovea sa dokončuje a pripravuje na otvorenie

Už o pár mesiacov sa Eurovea stane najväčším a najkomplexnejším nákupným centrom na Slovensku, keď na ploche 85 000 m2 ponúkne návštevníkom 32Ďalšie články

prejsť na článok

Podporujeme bezodkladné otvorenie gastra a prevádzok cestovného ruchu ale za rovnakých podmienok pre všetkých!

Stanovisko SFCR k súčasnej situácii a k opatreniam, ktoré likvidujú segment cestovného ruchu a HoReCa. Jeden z hlavných princípov fungovania Slovenského fóra cestovného ruchu je presadzovanie rovnakých a férových podmienok podnikania pre všetky subjekty v

prejsť na článok

Národný ústav tuberkulózy, pľúcnych chorôb a hrudníkovej chirurgie Vyšné Hágy 80. výročie otvorenia ústavu

Ústav začal oficiálne svoju činnosť 2. júna 1941, hoci pôvodný predpoklad jeho otvorenia bol plánovaný k20.výročiu vzniku prvej Československej republiky (28. október 1938). Vtedajšia politická situácia snásledným rozpadom Československej republiky a nako

prejsť na článok

Návšteva blogera v Enaku

Známy bloger a cestovateľ zatúžil po exotickom jedle, ktoré si na cestách po juhovýchodnej Ázii veľmi obľúbil. Pri návšteve Trnavy tak zavítal aj k nám do Enak bistra a reštaurácie. Viac o jeho gurmánskom pôžitku sa dočítate na blogu: Kde sa najesť v Trna

prejsť na článok

Otvorenie podniku Possessio 11.6. 2021

.avia-section.av-eal7h-29175694c0126a0e87219f608ebda72d{ background-repeat:no-repeat; background-image:url(https://www.possessio.sk/wp-content/uploads/2021/06/cadca_19_storocie.jpg); background-position:50% 50%; background-attachment:fixed; } .avia-sectio

prejsť na článok