Šéfkuchárske hviezdy budú variť pre dobrú vec

Po dvojročnej prestávke organizuje šéfkuchár Michal Kordoš opäť úspešnú benefičnú pop-up večeru. Hosťom spolu s ďalšími šiestimi slovenskými kuchármi pripravia 7-chodové degustačné menu. Okrem Michala Kordoša budú variť Michal Konrád, Peter Bracho, Jozef Breza, Tomáš Lysý, Martin Záhumenský a Peter Slačka. Vína dodajú vinárstva Terra Parna a Vinárstvo Michal Bažalík. O drinky sa postará Mário Marko a jeho tím z Herbert Sirupy. Celou večerou bude hostí sprevádzať Milan Junior Zimnýkoval . Večera sa bude konať 15.12. v eventovom priestore Mlynica a výťažok z nej pôjde Bratislavskému regionálnemu ochranárskemu združeniu BROZ, ktorí sa už viac ako 25 rokov sa starajú o okolie Dunaja. Obnovujú staré riečne ramená, mokrade, lúky či lužné lesy. Počas večere si budú môcť hostia prezrieť expozíciu fotografii z ich aktivít. Menu stojí 200 EUR.The post Šéfkuchárske hviezdy budú variť pre dobrú vec first appeared on GURMÁN na Slovensku.

prejsť na článok

KONFERENCIA, HVIEZDY A SNY

Iste si to pamätáte aj vy. Všetci sme boli mladí amali tie krásne žiarivé iskričky vočiach atúžbu niečo dokázať. Stať sa televíznou hviezdou, alebo aspoň [...] Viac ... The post KONFERENCIA, HVIEZDY A SNY appeared first on Podnikavci.

prejsť na článok

Proteínová ovsená kaša s čučoriedkami, mandľami a chia semienkami

Ovsená kaša je raňajková klasika pre mnohých ľudí a to bez ohľadu na vek. Jej príprava je veľmi jednoduchá a navyše nenáročná na čas. Veľkou výhodou je, že ovsenú kašu je možné dochutiť na viacero spôsobov. Môžete použiť vaše obľúbené ovocie a nič nepokaz

prejsť na článok

Ahmad Alfandi Kuchár priamo z Indonézie

Volám sa Ahmad Alfandi. Mám 34 rokov a pochádzam z Indonézie. V ENAK-u som začal pracovať v júni tohto roku. K vareniu ma priviedla moja mama, ktorá pre nás varievala od samého detstva. Jej jedlo bolo vždy pripravované s láskou a chutilo fantasticky.

prejsť na článok

Reklamné odznaky Tvoj Buddy

Reklamné odznaky na miere pre TvojBuddy Reklamné odznaky na mieru sú jedinečným spôsobom, ako ukázať svoje podnikanie a zároveň podporiť dobrú vec. Ak máte vlastnú firmu alebo organizáciu, môžete si objednať odznaky na mieru,

prejsť na článok

Degustačné večere ako potešenie pre hostí aj pre personál

Pred vyše rokom otvoril Peter Kulhány po päťročnej rekonštrukcii historický dom v centre Banskej Bystrice a v ňom dve prevádzky: na prízemí Kút 12, reštauráciu s barom a na poschodí Kulhány restaurant, kam presťahoval populárne obedové Bistro Smarfood.

prejsť na článok