Potraviny, ktoré vám zlepšia náladu

Ako ovplyvňuje strava našu náladu? Existujú konkrétne potraviny ktoré zlepšujú náladu? Dnes už máme vedecky podložené dôkazy o tom, že strava neovplyvňuje iba naše fyzické telo ale aj našu psychiku. Určité potraviny nám dokážu náladu zlepšiť, zvýšiť sústredenosť a naopak určité potraviny majú negatívny vplyv na našu náladu. Mnoho ľudí pri zlej nálade ako prvé ... The post Potraviny, ktoré vám zlepšia náladu appeared first on Komplexna-vyziva.sk.

prejsť na článok

7 rastlín, ktoré zlepšia kvalitu vášho spánku

Neexistuje horší začiatok dňa, ako keď sa človek zobudí úplne nevyspatý. Bezsenné noci, keď sa človek iba prehadzuje a nedokáže poriadne „zachrápať“, majú vplyv na našu energiu, produktivitu, náladu a aj celkovú kvalitu dňa.

prejsť na článok

Potraviny zabíjajúce inteligenciu

Možno ste ani len netušili, že niektoré potraviny, s ktorými sa stretávame denno-denne, môžu mať devastujúci vplyv na fungovanie nášho mozgu. Chceli by ste vedieť o ktoré konkrétne potraviny sa jedná?

prejsť na článok

Šetriť na potravinách? Neoplatí sa...

Pri kúpe potravín nás často ovplyvňuje „nálepka“, ktoré potraviny sú zdravé a ktoré nie. Napriek tomu, že naše výdavky za potraviny sú vysoké, odborníci na výživu spokojní nie sú. Pomer výdavkov za potraviny na Slovensku je v pomere k ostatným krajinám E

prejsť na článok

Viete, ktoré super potraviny obsahujú mnoho proteínov a sú zároveň chutné?

Doslova základným kameňom pre naše telo je proteín. Vďaka nemu dochádza správnym spôsobom k rastu a obnove tkanív, pomáha k správnej funkcii imunitného systému, ale je dôležitý aj pri regulácii chuti na sladké – je dobré používať proteín na chudnutie.

prejsť na článok

Zimná sedmička pre zdravie a dobrú náladu - 1. časť

Počas leta nám zlepšuje náladu slnko, ale čo v zime? Nič nezlepší náladu lepšie ako typicky zimné vône. Mínusové teploty, zohrievanie pred krbom a relax v pohodlí domova. Zimná nálada si priam pýta povzbudenie zmyslov a podporu zdravia. Výborným spôsobom

prejsť na článok