Šetriť na potravinách? Neoplatí sa...

Pri kúpe potravín nás často ovplyvňuje „nálepka“, ktoré potraviny sú zdravé a ktoré nie. Napriek tomu, že naše výdavky za potraviny sú vysoké, odborníci na výživu spokojní nie sú. Pomer výdavkov za potraviny na Slovensku je v pomere k ostatným krajinám E

prejsť na článok

Pravda o vajíčkach - Prečo nekupovať lacné vajcia z veľkochovu?

Viacero výskumov potvrdzuje to, čo vieme všetci, ale niektorí si to nechceme priznať. Na jedle sa šetriť neoplatí. Nie sú vajcia ako vajcia! Prečo nekupovať vajcia z veľkochovu?

prejsť na článok

Na čo môžete využiť sporiaci účet?

Sporiaci účet slúži v prvom rade na zhodnotenie a tvorbu finančnej rezervy. Neoplatí sa mať peniaze na bežnom účte, kde je obyčajne nulový úrok. Ale takisto sa neoplatí mať na sporiacom účte väčšie množstvo peňazí.

prejsť na článok

V čom sú výhody úrazového a rizikového ŽP

Časy, keď ste si museli povinne v poistení šetriť, sa postupne stávajú minulosťou. Dnešné poisťovne ponúkajú samostatné úrazové a rizikové životné poistenia, kde si nemusíte šetriť so zbytočnými poplatkami.

prejsť na článok

Fotovoltika je nápor na strechu

Na statikoch a inštalačných firmách sa neoplatí šetriť, požiar či zrútenie strechy vyjde drahšie. O tom ako tieto riziká minimalizovať sa dočítate v článku Fotovoltika je nápor na strechu alebo na portáli www.index.sme.sk alebo v tlačenej verzii nižšie. Č

prejsť na článok

Nakoľko sme sebestačný v potravinách?

Každá krajina by mala byť do istej miery sebestačná v zabezpečení potravín pre svojich obyvateľov. Ak Vás zaujíma ako je na tom Slovensko, čítajte ďalej.

prejsť na článok