Objavte nezabudnuteľnú francúzsku kuchyňu v reštaurácii Colette v Bratislave. Prežite francúzsky gastronomický zážitok s nami.
Nielen chutné, ale aj zdravé. Odhaľte skrytú stránku ustríc a spoznajte výhody ich konzumácie Colette Len si to predstavte v ruke pohár aromatického vína a pred vami tanier plný lahodných ustríc pokvapkaných citrónom. A teraz si predstavte, že by
Palacinky po francúzsky: V čom tkvie kúzlo Crêpes a Galette? Colette Sladká bodka na záver, ale aj plnohodnotný hlavný chod. Či už sa rozhodnete pre sladké crêpes alebo výdatné galette, iste neoľutujete. Spoznajte ikonické jedlo, ktoré pred stovkami rokov
Guisses de grenouilles alebo žabie stehienka: Delikatesa z francúzskej kuchyne Colette Spoznajte jednu z najznámejších pochúťok francúzskej kuchyne a presvedčte sa, že ide o skutočnú delikatesu. Vedeli ste, že žabie stehienka v skutočnosti chutia
Francúzska kuchyňa, ako ju nepoznáte. Objavte luxusný streetfood z parížskych ulíc Colette Francúzsko je preslávené svojou famóznou kuchyňou a mnohými kulinárskymi špecialitami. Avšak nie sú to len luxusné reštaurácie, kde si môžete vychutnať tie
Aké tajomstvo ukrýva ikonický dezert Paris Brest? Spoznajte venčeky s prekvapivou históriou Colette Tradičný francúzsky dezert Paris Brest v sebe skrýva nielen lahodnú chuť, ale aj zaujímavý príbeh svojho vzniku. Nazrite pod plátok krehkého odpaľ
Odpaľované cesto: Zázrak, na ktorý Francúzi nedajú dopustiť Colette Spoznajte tajomstvo odpaľovaného cesta a naučte sa pripravovať tie najlepšie dezerty. Francúzsky vynález, ktorý sa využíva pri príprave venčekov či veterníkov, nie je jednoduchý. Skutočn
Choux au craquelin. Francúzske veterníky s dokonalou chuťou Colette Valentín sa nezadržateľne blíži a spolu s ním aj sladké prekvapenia pre našich najmilších. Či už chcete potešiť svoju lásku, niekoho blízkeho, alebo chcete urobiť radosť vlastných chuťo
Ratatouille. Spoznajte najznámejší francúzsky pokrm a pripravte si ho doma Colette Francúzsky zeleninový pokrm pochádzajúci z okolia Nice si môžete pripraviť aj doma. Lahodnú zeleninu Ratatouille môžete podávať ako prílohu, alebo si ju môžete vychutnať
Crème brûlée: Oslaďte si sychravé dni francúzskou klasikou Colette Francúzska klasika, ktorá nesmie chýbať v žiadnej dobrej pâtisserie. Korene tohto lahodného pokrmu siahajú do 17. storočia, kedy sa prvýkrát objavil recept na žĺtkovo-vanilkový dezert
Najznámejšie francúzske syry. Poznáte Brie, Camembert či Bleu? Colette Francúzsko je krajinou najrôznejších chutí. Okrem vína či sladkých dezertov sa táto krajina môže pochváliť aj bohatou ponukou tých najlepších syrov. Tvrdé, mäkké aj modré syry patria