Šatník v podstreší

Priamych šatníkov v rôznych podobách realizujeme nespočetne. V našom príbehu sme skriňu s posuvnými dverami vsadili do domu so šikmým dreveným podstreším. Situácia, v ktorej je precízne meranie a súhra s pracovníkmi vo výrobe kľúčová rovnako, ako komunikácia s nábytkármi, ktorí šatník zostavovali. Žiarivo žltá farba korpusu šatníka bola smelá voľba v kombinácii s dekorom výplne dverí Chromix biely od Egger® -u. šatník v podstreší pohľad zo vstupných dverí šatník v podstreší pohľad zo vstupných dverí #2 Tlmené zasúvanie vnútorných priečinkov je obvyklou voľbou prinášajúcou dokonalé pohodlie. zásuvky šatníka pravý diel zásuvky šatníka pravý diel Chrbát políc sme nechali voľný zámerne. Otvorili sme tým priestor pre predmety, ktorým rozmer bežných políc nestačí. voľný prestor za policami šatníka pre nadrozmerné predmety voľný prestor za policami šatníka pre nadrozmerné predmety Príspevok Šatník v podstreší je zobrazený ako prvý na LOJMAR · kuchyne · interiéry.

prejsť na článok

Dolaďte svoj letný šatník už teraz!

Je čas skompletizovať svoj šatník na leto 2020! Či už si začnete užívať slnečné letné dni a zaslúžený relax na dovolenke pri mori alebo sa chystáte mimo mesta do prírody, s našimi radami budete vždy trendy! Pozrite si naše tipy na váš letný šatník a toto

prejsť na článok

Súťaž o DENIMOVÉ ŠATY

Pretože ženský šatník nie je nikdy dostatočne plný, zdieľaj túto fotku a možno práve Tebe sa šatník doplní.

prejsť na článok

SÚŤAŽ O NOHAVICE PODĽA VLASTNÉHO VÝBERU

Chcete získať originálne nohavice? Zapojte sa do súťaže a vyhrajte ich! Veď ženský šatník nie je nikdy taký plný, aby sa tam nezmestili nové módne kúsky!

prejsť na článok

SÚŤAŽ O MÓDNY KÚSOK

Chceš vyhrať originálny módny kúsok? Zapoj sa do súťaže a vyhraj! Veď ženský šatník nie je nikdy taký plný, aby sa tam nezmestili nové módne kúsky!

prejsť na článok

SÚŤAŽ O JARNÚ VYCHYTÁVKU - KARDIGÁN

Jar k nám už zavítala a spolu s ňou aj nová jarná kolekcia obľúbených kardigánov vo sviežich farbách. Chceš si doplniť šatník o tento trendy kúsok? Tak neváhaj, zdieľaj, lajkuj, komentuj a štýlová jarná vychytávka môže byť len Tvoja!

prejsť na článok