Dolaďte svoj letný šatník už teraz!

Je čas skompletizovať svoj šatník na leto 2020! Či už si začnete užívať slnečné letné dni a zaslúžený relax na dovolenke pri mori alebo sa chystáte mimo mesta do prírody, s našimi radami budete vždy trendy! Pozrite si naše tipy na váš letný šatník a toto leto budete rozhodne IN!

prejsť na článok

Súťaž o DENIMOVÉ ŠATY

Pretože ženský šatník nie je nikdy dostatočne plný, zdieľaj túto fotku a možno práve Tebe sa šatník doplní.

prejsť na článok

Šatník v podstreší

Priamych šatníkov v rôznych podobách realizujeme nespočetne. V našom príbehu sme skriňu s posuvnými dverami vsadili do domu so šikmým dreveným podstreším. Situácia, v ktorej je precízne meranie a súhra s pracovníkmi vo výrobe kľúčová rovnako, ako komuniká

prejsť na článok

Summer Sale 2020

Predstavuje Letný výpredaj tohto roku, predstavujeme Summer Sale 2020. Letný výpredaj je skvelá príležitosť, ako nakúpiť skutočne módne kúsky a doplnky za totálne výpredajové ceny. Za ceny, ktoré nezaťažia váš rozpočet, za ceny, ktoré vás naozaj potešia.

prejsť na článok

SÚŤAŽ O NOHAVICE PODĽA VLASTNÉHO VÝBERU

Chcete získať originálne nohavice? Zapojte sa do súťaže a vyhrajte ich! Veď ženský šatník nie je nikdy taký plný, aby sa tam nezmestili nové módne kúsky!

prejsť na článok

SÚŤAŽ O MÓDNY KÚSOK

Chceš vyhrať originálny módny kúsok? Zapoj sa do súťaže a vyhraj! Veď ženský šatník nie je nikdy taký plný, aby sa tam nezmestili nové módne kúsky!

prejsť na článok