SÚŤAŽ O MÓDNY KÚSOK

Chceš vyhrať originálny módny kúsok? Zapoj sa do súťaže a vyhraj! Veď ženský šatník nie je nikdy taký plný, aby sa tam nezmestili nové módne kúsky!

prejsť na článok

SÚŤAŽ O NAJPREDÁVANEJŠÍ MÓDNY KÚSOK

Chcete vyhrať najpredávanejší módny kúsok sezóny - pôsobivú bomber bundičku v púdrovej farbe s kvetovaným motívom, vďaka ktorému budete neprehliadnuteľná?

prejsť na článok

SÚŤAŽ O MÓDNY OVERAL

Zapoj sa do súťaže o módny overal, ktorý ti okamžite vytvorí outfit! Vystačí si sám a dokonca ťa zbaví večného váhania, čo k sukni alebo nohaviciam. Zdieľaj, lajkuj, komentuj a tento kúsok môže byť len Tvoj!

prejsť na článok

SÚŤAŽ O VYTÚŽENÝ KÚSOK

Hľadáš štýlovosť, ležérnosť a pohodlie? Si na správnej ceste! Zapoj sa do súťaže o módny kúsok, v ktorom sa budeš cítiť skvelo a pôsobiť štýlovo! Neváhaj, zdieľaj, lajkuj, komentuj a možno bude patriť práve Tebe!

prejsť na článok

SÚŤAŽ O ŠTÝLOVÝ ŠÁL

Zapoj sa do súťaže o neprehliadnuteľný hrejivý módny doplnok - ŠÁL, ktorý Tvoj outfit dokonale podčiarkne a dodá mu štýl. Stačí tak málo k dokonalosti...zdieľaj, lajkuj, komentuj a tento kúsok môže byť len Tvoj!

prejsť na článok

Súťaž o DIZAJNÉRSKY KÚSOK

Chceš získať tento dizajnérsky kúsok ZDARMA? Zapoj sa do súťaže a možno bude práve Tvoj! Ale pozor, ak nám zašleš fotku v outfite, ktorý obsahuje minimálne 1 kúsok od nás, budeš zaradená aj do súťaže Outfit mesiaca, v ktorom hráme o nákup v hodnote 30 eur

prejsť na článok