SÚŤAŽ O NOHAVICE PODĽA VLASTNÉHO VÝBERU

Chcete získať originálne nohavice? Zapojte sa do súťaže a vyhrajte ich! Veď ženský šatník nie je nikdy taký plný, aby sa tam nezmestili nové módne kúsky!

prejsť na článok

Súťaž o LISTOVÚ KABELKU

Uhádnite cenu tejto štýlovej LISTOVEJ KABELKY a vyhrajte ju! Tá z vás, ktorej tip bude najbližšie k reálnej cene vyhráva súťažnú kabelku vo farbe podľa vlastného výberu

prejsť na článok

SÚŤAŽ O PLÁŽOVÚ OSUŠKU

Chcete získať originálnu plážovú osušku podľa vlastného výberu, ktorá je horúcim hitom sezóny? Odpovedzte na súťažnú otázku a vyhrajte ju!

prejsť na článok

SÚŤAŽ O POUKÁŽKU NA NÁKUP ČLENKOVÝCH ČIŽIEM

Zapoj sa do súťaže o poukážku v hodnote 20 eur na nákup členkových čižiem podľa vlastného výberu, ktoré si Tvoje nohy túto sezónu určite zaslúžia! Chceš ich?

prejsť na článok

SÚŤAŽ: Vy-kváskuj sa do radosti

Kváskuj aj počas leta, dopraj si svoje obľúbené kváskové dobroty a vy-kváskuj sa do radosti. V spolupráci s Mlyn Trenčan a ich radou múk "na kváskovanie" vám prinášame exkluzívnu súťaž o 30 kíl múk podľa svojho výberu. Príspevok SÚŤAŽ: Vy-kváskuj sa do ra

prejsť na článok

SÚŤAŽ O MÓDNE NOHAVICE

Hľadáš štýlovosť, ležérnosť a pohodlie? Si na správnej ceste! Zapoj sa do súťaže o módne potrhané nohavice, ktoré krásne zvýraznia postavu a dostatočne pritiahnu pozornosť. Neváhaj, zdieľaj, lajkuj, komentuj a možno budú patriť práve Tebe!

prejsť na článok