SÚŤAŽ O JARNÚ VYCHYTÁVKU - KARDIGÁN

Jar k nám už zavítala a spolu s ňou aj nová jarná kolekcia obľúbených kardigánov vo sviežich farbách. Chceš si doplniť šatník o tento trendy kúsok? Tak neváhaj, zdieľaj, lajkuj, komentuj a štýlová jarná vychytávka môže byť len Tvoja!

prejsť na článok

SÚŤAŽ O ŠTÝLOVÚ JARNÚ VYCHYTÁVKU - KARDIGÁN

Jar klope na dvere a spolu s ňou aj nová jarná kolekcia obľúbených kardigánov vo sviežich farbách. Chceš si doplniť šatník o tento trendy kúsok? Tak neváhaj, zdieľaj, lajkuj, komentuj a štýlová jarná vychytávka môže byť len Tvoja!

prejsť na článok

SÚŤAŽ O VIANOČNÝ KARDIGÁN

Zapoj sa do súťaže o pozoruhodný kardigán so zimným motívom, ktorý ti dodá tú pravú vianočnú atmosféru! Chceš ho?

prejsť na článok

SÚŤAŽ O ŠTÝLOVÝ KARDIGÁN

Zapoj sa do súťaže o štýlový kardigán v najmodernejších sezónnych odtieňoch, ktorý ťa dokonale zahreje aj počas chladnejších dní. Zdieľaj, lajkuj, komentuj a tento štýlový kúsok môže byť len Tvoj!

prejsť na článok

SÚŤAŽ: Vy-kváskuj sa do radosti

Kváskuj aj počas leta, dopraj si svoje obľúbené kváskové dobroty a vy-kváskuj sa do radosti. V spolupráci s Mlyn Trenčan a ich radou múk "na kváskovanie" vám prinášame exkluzívnu súťaž o 30 kíl múk podľa svojho výberu. Príspevok SÚŤAŽ: Vy-kváskuj sa do ra

prejsť na článok

Kynologická súťaž v CVČ

Milí priaznivci kynológie, dňa 25.05.2023 sa od 15:30 uskutoční v priestoroch CVČ záverečná súťaž psíkov zapojených v krúžkovej činnosti CVČ. Pozývame aj širokú verejnosť, ktorá má záujem sa pozrieť na výkony nielen detí, ale aj ich psíkov.

prejsť na článok