Opäť sme partnerom Majstrovstiev SR v squashi

Podporujeme squash, lebo je rýchly a komplexný, ako naše CDESK riešenia. Preto sme už po štvrtý raz hlavným partnerom tohto dravého športu. The post Opäť sme partnerom Majstrovstiev SR v squashi appeared first on CDESK.

prejsť na článok

CDESK MS 2023 v squashi

Prečo sme už po štvrtý raz podporili vrcholné slovenské podujatie v squashi?  „Tento šport je progresívny, dynamický, rýchly, ale na Slovensku nemá takú podporu, akú by si zaslúžil. Chceme, aby u nás fungoval a rozvíjal sa, podobne ako je tomu v Čechách.“

prejsť na článok

Staň sa oficiálnym partnerom Samuela Piráta Krištofiča

The post Staň sa oficiálnym partnerom Samuela Piráta Krištofiča appeared first on PiratCrew.

prejsť na článok

Udobrenie

Po piatich rokoch sa otecko s mamičkou opäť udobrili. Mamička na otecka po dlhej dobe opäť prehovorila. Vidím ten krásny okamih ako dnes. Bolo to pri štedrovečernej večeri. Povedala mu: - Žer!

prejsť na článok

Naša trénerka opäť účastná Hokejovej galaxie, hokejového projektu pre dievčatá

Naša trénerka Martina Staroňová bola opäť súčasťou obľúbeného projektu pre dievčatá, Hokejová galaxia, kde koučovala tím Hviezdy.Martina: ,,Hokejová galaxia pre dievčatá do 15 rokov je skvelý projekt pre mladú a novú generáciu dievčat. Môžu sa konfrontova

prejsť na článok

RE/MAX pomáha

Sieť kancelárii RE/MAX Slovakia sa stala výhradným partnerom v oblasti bývania občianskeho združenia Svet Mobility. Pomáhame nájsť vysnívane bývanie aj osobám so zdravotným postihnutím.

prejsť na článok