Naša trénerka opäť účastná Hokejovej galaxie, hokejového projektu pre dievčatá

Naša trénerka Martina Staroňová bola opäť súčasťou obľúbeného projektu pre dievčatá, Hokejová galaxia, kde koučovala tím Hviezdy.Martina: ,,Hokejová galaxia pre dievčatá do 15 rokov je skvelý projekt pre mladú a novú generáciu dievčat. Môžu sa konfrontovať medzi svojimi rovesníčkami a hlavne dievčatami, keďže všetky hraju v slovenských kluboch chlapčenskú ligu. Je to taký prvý krok a prvý kontakt s reprezentáciou. Práve toto ich môže posunúť a motivovať do ďalšej tvrdej práce. Takisto my, tréneri, vidíme, s kým môžme počítať do budúcnosti do reprezentácie U16. Máme tak dobrý prehľad o hračkách týchto ročníkov, keďže sa snažíme na zrazy volať naozaj všetky dievčatá zo Slovenska.SZĽH: Séria regionálnych turnajov dievčat do 15 rokov svojou bratislavskou edíciou počas uplynulého víkendu potvrdila vzostup dievčenského hokeja na Slovensku. Okrem tradičného súťažného diania na ľade si desiatky dievčat vo veku od 11 do 15 rokov pozreli priestory Slovenského olympijského a športového múzea, absolvovali prednášku o kondičnej príprave a v spolupráci so Škoda Auto Slovensko, partnerom SZĽH, odchádzali z hlavného mesta rozradostené vďaka možnosti vyrobiť si prvé dievčenské hokejové kartičky. Viac na webe SZĽH.Foto: Martina Staroňová / SZĽH Príspevok Naša trénerka opäť účastná Hokejovej galaxie, hokejového projektu pre dievčatá je zobrazený ako prvý na Draci Liptovský Mikuláš.

prejsť na článok

SoCrATest

SoCrATest Soft Skills & Creativity Assessment a

prejsť na článok

V predajni rýb

Viete, čo povie slepec, keď vojde do predajne rýb? Ahojte, dievčatá!

prejsť na článok

Poďakovanie za podporu Projektu "Pomáhame si navzájom"

V rámci projektu "Pomôžme si navzájom" sa nám vďaka podpore Hlavného mesta SR Bratislavy podarilo zrealizovať v priestoroch našej novej Komunitenej Klubovne Pod lipami viacero zmysluplných aktivít.

prejsť na článok

Oranžová je naša farba

Oranžová je naša farba už od roku 1977 a originál je len jeden, preto sú filtre KEMPER vizuálne chránené a rozpoznateľné... The post Oranžová je naša farba appeared first on ARCTECH, s.r.o..

prejsť na článok

Tutu šaty a podpora inklúzie

Koncept online požičovne šiat na špeciálne príležitosti pre dievčatá a bábätká je na Slovensku úplne nový, aj keď v USA úspešne funguje už niekoľko rokov. Je tam úplne bežné tutu šaty pre dievčatá a bábätká na svadbu, oslavu narodenín, rodinné fotenie či

prejsť na článok