RE/MAX pomáha

Sieť kancelárii RE/MAX Slovakia sa stala výhradným partnerom v oblasti bývania občianskeho združenia Svet Mobility. Pomáhame nájsť vysnívane bývanie aj osobám so zdravotným postihnutím.

prejsť na článok

Čo o esencii DUB povedali ľudia, ktorí ju používali.

Dub pomáha dostať sa do svojej sily. Byť samo-statný.Uvoľniť to, čo nám bráni byť ozajstní a stáť vo svojej sile. Pomáha nám postaviť sa za seba. Jeho energia je silne jangová.

prejsť na článok

Máte doma sušený nechtík?

Hoci nechtík je pravdepodobne najznámejší ako bylina na pokožku, má množstvo úžasných výhod a použití. Niektoré vlastnosti nechtíka zahŕňajú: Protizápalové - zmierňuje zápaly Diaforetikum – pomáha telu počas choroby tým, že podporuje potenie Adstri

prejsť na článok

EÚ pomáha z celých síl: Ukrajinci budú mať aj na Slovensku roaming úplne zadarmo

Obyvatelia Ukrajiny môžu čoskoro získať bezplatný roaming na pôde EÚ. Európska komisia schválila príslušný návrh. The post EÚ pomáha z celých síl: Ukrajinci budú mať aj na Slovensku roaming úplne zadarmo appeared first on AndroidPortal.sk.

prejsť na článok

O terapii zameranej na riešenie

Terapia zameraná na riešenie (SFT) alebo Krátka terapia zameraná na riešenie (SFBT): Terapeutický prístup, ktorý založil Steve de Shazer a Insoo Kim Berg koncom 70. rokov 20. storočia. Tento prístup je jedným z mála, ktorý nezačal ako teoretický model,

prejsť na článok

Hadí jed

Príde chlapík domov, vyzlečie sa do pol pása, obráti sa k svokre chrbtom a vraví: - Pľuj! Doktor mi povedal, že pri zápaloch chrbtice najlepšie pomáha hadí jed.

prejsť na článok