Kozľacina s kôprovou omáčkou

Print Kozľacina s kôprovou omáčkou IngredientsSuroviny na prípravu mäsa½kgkozľacieho mäsa½kgbravčového pliecka1kscibuľaolej(podľa chuti)soľ(podľa chuti)mleté korenie štyroch farieb(podľa chuti)mletá červená paprika(podľa chuti)Suroviny na prípravu omáčky50g maslo2 3PLhladká múkamlieko(podľa chuti)250mlsmotana na šľahaniesoľ(podľa chuti)ocot(podľa chuti)čerstvý kôpor(podľa chuti) InstructionsPríprava mäsaNa jemno nakrájanú cibuľu orestujeme do hneda v hrnci na oleji, pridáme mäso, okoreníme a pridáme paprikuPodlejeme trochou vody a podusíme až kým mäso nezhnedne a nezmäkne. (Treba občas premiešať a podliať)Hotové mäso zahustíme trochou múky.Príprava omáčkyZ masla hladkej múky urobíme zápražku a zalejeme mliekom (podľa potreby) za stáleho miešania (inak vzniknú hrudky)Mlieka a múky dávame toľko aby omáčka nebola ani veľmi riedka ani veľmi hustá. ( S varením omáčka zhustne a po vychladnutí ešte viac )Pridáme soľ (podľa chuti) a na záver pridáme smotanu, nasekaný kôpor a dochutíme octom.

prejsť na článok

7 nových receptov do nášho receptára

Vážení zákazníci.Keďže nám už jaro klope na dvere a blíži sa i obdobie veľkonočných sviatkov, rozhodli sme sa k tejto príležitosti obohatiť náš receptár o nové recepty. Veríme, že si zvolíte ten ktorý Vám bude najviac vyhovovať a dúfame, že Vám bude chuti

prejsť na článok

Kozľacina so zemiakmi

Print Kozľacina so zemiakmi Prep Time 30 minutes minutesCook Time 1 hour hour Servings 6 Ingredients1kgkozľacina750gzemiaky4ksparadajky1kscibuľa4PLolivový olejsoľmleté čierne korenie1PLdrvený rozmarín1ČLsušené oregánovoda( na podlievanie ) In

prejsť na článok

Fašírky s kozľacím a šampiňónov

Print Fašírky s kozľacím a šampiňónov Prep Time 1 hour hourCook Time 45 minutes minutes Servings 4 Ingredients500gmleté kozľacie mäso250gšampiňóny1ksveka(prípadne rožky)2ksvajce1kscibuľa(väčšia)1ČLoregáno(alebo majorán)1ČLmleté čierne korenie

prejsť na článok

Legenda nezameniteľnej chuti

Z veľkého spotrebiteľského prieskumu, ktorý sme realizovali, máme jednoznačnú odpoveď: ŽILINSKÁ JE MŇAM. Až 98% percent z vás sa vyjadrilo, že pri výbere tresky je najdôležitejšie rozhodovacie kritérium chuť.* Kladieme veľký dôraz na to, čo vložíme pod vi

prejsť na článok

Pečené kozľacie rebrá na víne

Print Pečené kozľacie rebrá na víne Prep Time 1 day dayCook Time 1 hour hour 30 minutes minutes Servings 4 Ingredients1kgkozľacie rebrá1cesnak(podľa chuti)soľtrstinový cukor(podľa chuti)tymián(podľa chuti)Ingrediencie na nálevčervené víno(pod

prejsť na článok