Print Kozľacina so zemiakmi Prep Time 30 minutes minutesCook Time 1 hour hour Servings 6 Ingredients1kgkozľacina750gzemiaky4ksparadajky1kscibuľa4PLolivový olejsoľmleté čierne korenie1PLdrvený rozmarín1ČLsušené oregánovoda( na podlievanie ) InstructionsMäso umyjeme a nakrájame na väčšie kusy a dáme do pekáča.Očistené zemiaky, cibuľa a paradajky nakrájame na štvrtky a pridáme k mäsu.Všetko rovnomerne pokvapkáme olejom, osolíme, okoreníme a ochutíme rozmarínom a oregánom.Pekáč prikryjeme alobalom a vložíme do rúry na hodinu pri 200°C až kým mäso nezmäkne. Treba pravidelne kontrolovať a podlievať ako vodou tak aj vlastnou šťavou.
Vážení zákazníci.Keďže nám už jaro klope na dvere a blíži sa i obdobie veľkonočných sviatkov, rozhodli sme sa k tejto príležitosti obohatiť náš receptár o nové recepty. Veríme, že si zvolíte ten ktorý Vám bude najviac vyhovovať a dúfame, že Vám bude chuti
Print Kozľacina s kôprovou omáčkou IngredientsSuroviny na prípravu mäsa½kgkozľacieho mäsa½kgbravčového pliecka1kscibuľaolej(podľa chuti)soľ(podľa chuti)mleté korenie štyroch farieb(podľa chuti)mletá červená paprika(podľa chuti)Suroviny na p
Kaštieľ Pálffy vo Svätom Jure www.kastielpalffy.sk VIAJUR vinohradníctvo a vinárstvo
prejsť na článokČo viete o najštipľavejšej chilli? Carolina reaper najštipľavejšia chilli paprika Kapsaicín- čo to je? Zdravotné benefity kapsaicínu Carolina reaper je momentálne na
Najlepšou motiváciou pri vymýšľaní nových receptov do druhého dielu knihy Mama, mňam bol pre mňa hlad, ako ja staré rodinné recepty. Každá mama chce pre bruško svojho dieťaťa to najlepšie a najmä chce aby bolo zdravé. V období po 3 rokoch dieťa môžu k
prejsť na článok