Ste nespokojní s chuťou vášho hrozna? Myslíte si, že ste niekde pri pestovaní alebo v starostlivosti spravili chybu? Pán profesor Hričovský nám prezradí, čo ovplyvňuje dozrievanie hrozna, a prečo nemusí mať takú chuť, akú by sme chceli dosiahnuť.
Odrodové kávy sa môžu líšiť v chuti, aróme a charaktere v závislosti od krajiny, z ktorej pochádzajú. Tu sú niektoré z hlavných spôsobov, ako sa odrodové kávy môžu líšiť podľa pôvodu: Klimatické a pôdne podmienky Každá krajina má svoje jedinečné klimatick
prejsť na článokS vynikajúcim počasím, primeraným a pravidelným zavlažovaním a super podmienkami pre pestovanie sú už jediným problémom pre pestovateľa hrozna vtáky. Nanešťastie ale tieto perfektné podmienky nie vždy platia a navyše často ešte dochádza aj k praskaniu bob
prejsť na článokStretli ste sa už na víne s týmto označením ? Klaret je ružové, zriedkavo biele víno vyrobené z hrozna modrej odrody bez nakvasenia. Ružový klaret sa vyrába zomletím hrozna rovnako, ako pri výrobe červeného vína, pričom rmut (mušt s narušenými bobuľami) s
prejsť na článokUž ste to určite zažili. Kupujete víno a nie vždy rozumiete všetkým pojmom na fľaši. Ak tak trochu tápate, postupne sa vám pokúsime objasniť o čo teda ide. Ľahko sa tak zorientujete a vo vinotékach viac nebude predajca rozprávať na vás cudzou rečou. KABI
prejsť na článokPredstavujeme Vám ZAMIO, Trhovište , ktoré patrí k najväčším pestovateľom BIO ARÓNIE na Slovensku. 20 ročné skúsenosti a ideálne klimatické podmienky sa podpísali na to aby plody arónie v zrelosti dosiahli vysokú cukornatosť. Hlavnou činnosťou sú teda
prejsť na článok