Portál o poctivých potravinách od slovenských farmárov a výrobcov.
Je všeobecne známe, že vajíčka majú vysoký obsah cholesterolu. Sú preto pre naše zdravie viac prospešné alebo škodlivé?
Každý z nás má v sebe určité predsudky. Niektoré jedlá patria na obed, iné zas na večeru. Viete si ale predstaviť ako z obedu spraviť chutné raňajky?
Veľa ľudí pohoršila správa o zámene hovädzieho mäsa za konské. Viete ako je to na Slovensku s konským mäsom?
Máte domácu zeleninu a ovocie a neviete ako ich skladovať aby vám vydržali čo najdlhšie čerstvé a chutné? Poradíme Vám čo robiť.
Konské mäso sa začína objavovať v polotovaroch. Dajte si pozor čo kupujete!
Každá krajina by mala byť do istej miery sebestačná v zabezpečení potravín pre svojich obyvateľov. Ak Vás zaujíma ako je na tom Slovensko, čítajte ďalej.
Každé telo si raz za čas zaslúži očistiť od jedovatých látok, ktorým je dennodenne vystavované.
Aj vás vždy zaujímalo ako sa robí syr? Čo treba spraviť, aby sme si túto tradičnú slovenskú pochúťku mohli vyrobiť?
Každá potravina, ktorú zjeme, má svoje účinky a priamo vplýva na naše fyzické aj psychické zdravie. V článku Vám prinášame účinky niektorých pravidelne využívaných potravín.
Aj vás zaujíma, kedy ktorý orgán najviac pracuje a čomu sa v ktorú hodinu vyhnúť?
Aj vy si uvedomujete, že sa nezdravo stravujete ale neviete to zmeniť? Ponúkame Vám 9 zásad zdravého stravovania...
Každý rok vedci zistia nové zaujímavosti okolo citrónu. Viete na čo všetko už prišli? Čo všetko citrónom liečia?
Aj vy máte pocit, že napriek zdravému stravovaniu kilá na vašom tele pribúdajú?
Každý máme vo svojom jedálničku zdravé aj nezdravé potraviny. Viete ktoré nezdravé veci majú svoju zdravú, rovnako chutnú alternatívu?
V čom všetkom granátové jablko pôsobí zázračne? Objavte s nami jeho blahodárne účinky na zdravie a krásu.