Najlepšia pizza v Bratislave| LeTorri

Máte chuť na tradičnú taliansku pizzu? V LeTorri vám ponúkame výnimočné chute Talianska vyrábané z najlepších a čerstvých ingrediencií.

prejsť na web

Najznámejšie druhy cestoviny: Poznáte ich všetky?

Keby sme kategorizovali rôzne textúry a tvary cestovín, skončili by sme na vyčerpávajúcom zozname s viac ako 600 druhmi pasty. Avšak, poznáte aspoň niekoľko základných druhov, ktoré bežne využívate vo vašej kuchyni? Spaghetti Najpopulárnejším druhom talia

prejsť na článok

Objavte kulinársky poklad menom hľuzovka.

Hľuzovka je jedným z najdrahších a najvyhľadávanejších gurmánskych jedál na svete. V LeTorri Vám túto vysoko cenenú pochúťku prinášame. Hľuzovka je vyhľadávaná pre svoju jedinečnú a intenzívnu chuť, ktorá sa často popisuje ako zemitá, pižmová a orechová.

prejsť na článok

TOP 7 fun faktov o talianskej pochúťke lasagne

Internet je plný úžasných faktov o všetkom, na čo si len viete spomenúť. Verte či nie, naša obľúbená talianska kuchyňa nie je žiadnou výnimkou. Aké zaujímavé fakty sme našli o populárnej pochúťke s názvom lasagne, ktorej základom sú cestoviny, rajčinová o

prejsť na článok

Chuťový raj na tanieri: SPAGHETTI CACIO E PEPE

Milujete cestoviny a obzvlášť spaghetti? Príďte si do LeTorri pochutnať na tých najlepších spaghettách Caccio e Pepe a zažiť úžasný gastronomický zážitok na vlastnej koži. V čom sa tieto cestoviny líšia od tých ostatných? Dokonalá kombinácia chutí: Spaghe

prejsť na článok

Rizoto – kráľ rýchlych jedál

Rizoto pozná asi každý z nás. Toto jedlo je chutné a poriadne vás zasýti. Takmer každá domácnosť má svoj vlastný recept, ktorý si vždy upraví podľa svojich preferencií a toho, čo je práve doma v chladničke dostupné. Krátko z histórie Táto rýchla a jednodu

prejsť na článok

Tip šefkuchára #2: Tatarák z lososa

Ingrediencie na 4 porcie 400 g filety z lososa 1-2 šalotky 2 PL olivový olej 50g kapari soľ, mleté biele korenie kôpor Postup Z lososa podľa potreby stiahnite kožu, vyberte väčšie kosti a mäso nakrájajte na maličké kocky. Postupne primiešavajte nadrobno

prejsť na článok

Tip šefkuchára #4: Banoffee Pie

Ingrediencie 1 kondenzované mlieko (uvarené skaramelizované) 250 g sušienok maslových karamelových 75 g masla 4 banány 280 ml šľahačky kakaový prášok Postup Kondenzované mlieko varíme ponorené vo vode asi 2 hodiny. Je dobré keď si to urobíte deň dopredu

prejsť na článok

Tip šefkuchára #1: Marinovaný losos

Ingrediencie filet z lososa  cca 500g soľ 4 lyžice cukor 4 lyžice celé červené korenie (môže byť aj biele alebo čierne) 1 lyžička limetky 1/2 čerstvý kôpor  ½ zväzku 100 ml repkoveho oleja Postup Na filet (na stranu bez kože) vysypeme soľ a cukor pokvap

prejsť na článok

9 jednoduchých krokov k cestovinám ako od Taliana!

Rôzne tvary, textúry, chute i zloženie. Čo sa týka obľúbených talianskych cestovín, súčasný kulinársky trh je naozaj pestrý. Práve rozmanitosť je aj dôvodom, prečo si jednotlivé druhy cestovín vyžadujú rozdielny spôsob prípravy. Tenké a dlhé cestoviny pot

prejsť na článok

Tip šefkuchára #3: Polievka s morskými plodmi a smotanou

Ingrediencie 300 ml vyvar zeleninovy 200 ml smotany (15% obsah tuku) 100 ml citronovej stavy 300 g morských plodov 3 ks. zemiakový 1 ks. pór kôpor a krevety na dekoráciu mletý biely korenie soľ 100g masla Postup Ak chcete urobiť bielu lahodnú polievku

prejsť na článok