Najlepšia pizza v Bratislave| LeTorri

Máte chuť na tradičnú taliansku pizzu? V LeTorri vám ponúkame výnimočné chute Talianska vyrábané z najlepších a čerstvých ingrediencií.

prejsť na web

Objavte kulinársky poklad menom hľuzovka.

Hľuzovka je jedným z najdrahších a najvyhľadávanejších gurmánskych jedál na svete. V LeTorri Vám túto vysoko cenenú pochúťku prinášame. Hľuzovka je vyhľadávaná pre svoju jedinečnú a intenzívnu chuť, ktorá sa často popisuje ako zemitá, pižmová a orechová.

prejsť na článok

TOP 7 fun faktov o talianskej pochúťke lasagne

Internet je plný úžasných faktov o všetkom, na čo si len viete spomenúť. Verte či nie, naša obľúbená talianska kuchyňa nie je žiadnou výnimkou. Aké zaujímavé fakty sme našli o populárnej pochúťke s názvom lasagne, ktorej základom sú cestoviny, rajčinová o

prejsť na článok

Chuťový raj na tanieri: SPAGHETTI CACIO E PEPE

Milujete cestoviny a obzvlášť spaghetti? Príďte si do LeTorri pochutnať na tých najlepších spaghettách Caccio e Pepe a zažiť úžasný gastronomický zážitok na vlastnej koži. V čom sa tieto cestoviny líšia od tých ostatných? Dokonalá kombinácia chutí: Spaghe

prejsť na článok

Rizoto – kráľ rýchlych jedál

Rizoto pozná asi každý z nás. Toto jedlo je chutné a poriadne vás zasýti. Takmer každá domácnosť má svoj vlastný recept, ktorý si vždy upraví podľa svojich preferencií a toho, čo je práve doma v chladničke dostupné. Krátko z histórie Táto rýchla a jednodu

prejsť na článok

Najznámejšie druhy cestoviny: Poznáte ich všetky?

Keby sme kategorizovali rôzne textúry a tvary cestovín, skončili by sme na vyčerpávajúcom zozname s viac ako 600 druhmi pasty. Avšak, poznáte aspoň niekoľko základných druhov, ktoré bežne využívate vo vašej kuchyni? Spaghetti Najpopulárnejším druhom talia

prejsť na článok

Tip šefkuchára #2: Tatarák z lososa

Ingrediencie na 4 porcie 400 g filety z lososa 1-2 šalotky 2 PL olivový olej 50g kapari soľ, mleté biele korenie kôpor Postup Z lososa podľa potreby stiahnite kožu, vyberte väčšie kosti a mäso nakrájajte na maličké kocky. Postupne primiešavajte nadrobno

prejsť na článok

Tip šefkuchára #4: Banoffee Pie

Ingrediencie 1 kondenzované mlieko (uvarené skaramelizované) 250 g sušienok maslových karamelových 75 g masla 4 banány 280 ml šľahačky kakaový prášok Postup Kondenzované mlieko varíme ponorené vo vode asi 2 hodiny. Je dobré keď si to urobíte deň dopredu

prejsť na článok

Tip šefkuchára #1: Marinovaný losos

Ingrediencie filet z lososa  cca 500g soľ 4 lyžice cukor 4 lyžice celé červené korenie (môže byť aj biele alebo čierne) 1 lyžička limetky 1/2 čerstvý kôpor  ½ zväzku 100 ml repkoveho oleja Postup Na filet (na stranu bez kože) vysypeme soľ a cukor pokvap

prejsť na článok

9 jednoduchých krokov k cestovinám ako od Taliana!

Rôzne tvary, textúry, chute i zloženie. Čo sa týka obľúbených talianskych cestovín, súčasný kulinársky trh je naozaj pestrý. Práve rozmanitosť je aj dôvodom, prečo si jednotlivé druhy cestovín vyžadujú rozdielny spôsob prípravy. Tenké a dlhé cestoviny pot

prejsť na článok

Tip šefkuchára #3: Polievka s morskými plodmi a smotanou

Ingrediencie 300 ml vyvar zeleninovy 200 ml smotany (15% obsah tuku) 100 ml citronovej stavy 300 g morských plodov 3 ks. zemiakový 1 ks. pór kôpor a krevety na dekoráciu mletý biely korenie soľ 100g masla Postup Ak chcete urobiť bielu lahodnú polievku

prejsť na článok