Kompletné gastro zariadenie pre hotely a reštaurácie. Porcelánové taniere a podnosy, príbory a poháre. Oblečenie pre kuchárov a čašníkov.
S týmito tipmi sa hostia pohrnú na vonkajšiu stranu vašej reštaurácie Akonáhle sa objavia prvé lúče slnka, odchádza zima a teploty stúpajú, hostí to ťahá do vonkajších priestorov, do pivných záhrad, do pouličných kaviarní alebo do barových stolov pred
Téma celoročného využívania terasy v gastronómii nadobúda význam už roky, pretože ľudia radi chodia vonku! Prechody zvnútra na terasu prebiehajú hladko, vnútorné a vonkajšie priestory sa spájajú. Vonkajší priestor už nie je len pre fajčiarov, ale je považ
Materiály a typy na údržu terasového nábytku Nie každý kúsok nábytku je vhodný na terasu alebo do záhrady. Materiály pre exteriérový nábytok musia mať určité vlastnosti, aby spĺňali požiadavky na vonkajšie použitie. TERASOVÝ NÁBYTOK Z MASÍVNEHO
Tieto barové potreby nemôžu chýbať v žiadnom bare! Či v hoteli, koktejl bare, whisky bare správne barové potreby sú neodmysliteľnou súčasťou barového vybavenia, tak aby ste vašim hosťom vedeli splniť akékoľvek želanie. Preferujete farebné dúhové kok
Korenie, zelenina a grappa Ovocie, cukor a sladká príchuť koktejlov sú už out: Triumf horkého ginu vydláždil cestu k neobyčajným chuťovým zážitkom. Aktuálne sa klasické recepty na sladké koktejly dostávajú do úzadia a korenie, zelenina a grappa lahodia
Biele kuchárske rondóny, kockované nohavice a čierne zástery: bežné farebné kombinácie, ktoré nájdete v reštaurácii sú klasikou, ale niekedy nudnou klasikou, kde je málo priestoru pre individualitu! To je ich hlavný rozdiel oproti denimu, denimovému praco
Hlásime sa Vám z Modry – krásneho vinohradníckeho mestečka, kde sme boli na návšteve v jedinečnej reštaurácii Pavúk wine restaurant. Sídli vo vinohradníckom dome mestského charakteru, ktoré v Modre vznikali už od polovice 16. storočia. Celková kapacita r
V podniku môže byť šikovný kuchár, príjemný personál, ale je na nevýhodnom mieste a nefunguje. Na druhej strane sú také, v ktorých je kuchyňa príšerná, obsluha tiež, ale vďaka dobrému miestu podnik ide a majiteľ zarába. Väčšina začínajúcich prevádzkovateľ
Londýn (dpo) Přijde teď zákaz pití alkoholu v restauracích? Lékařská studie zadaná Světovou zdravotnickou organizací (WHO) došla k závěru, že pasivní pití alkoholu stejně jako pasivní kouření může způsobovat vážné zdravotní problémy. Výčet zranění obsa
Inventár v gastronómii tvoria pomôcky používané na prípravu, servírovanie a konzumáciu pokrmov a nápojov, uľahčujúce prácu obsluhujúcich a spríjemňujúcich prostredie. V pohostinských zariadeniach je rôznorodý – podľa toho aký ma zariadenie účel, aké mater