Slané pečivo

Múku, tuk, šľahačkovú smotanu a soľ zamiešame a vypracujeme cesto. Cesto odložíme do chladničky, najlepšie do druhého dňa. Z vyvaľkaného cesta vykrajujeme rôzne tvary, ktoré natrieme vajcom,...

prejsť na článok

Slané pečivo (nielen) na Silvestra

Ak si lámete hlavu nad tým, aké slané pečivo by ste ešte mohli pripraviť na váš silvestrovský (ale nielen ten) stôl, inšpirujte sa týmito jednoduchými, ale za to veľmi chutnými receptmi na bazalkové slané keksíky a šunkovo-syrové slimáky. Výhodou je, že i

prejsť na článok

Pripravte si slané pochúťky

Už sme vám priniesli pár nápadov, ako si upiecť sladké orechové dobroty alebo medovníčky, no zabudli sme vám dať tip, ako si pripraviť aj slané pochúťky, a keďže nám ostáva ešte jeden deň, tak dnes si môžeme spolu upiecť niečo slané, čo poviete? Tak poďme

prejsť na článok

Krehké slané pečivo, číslo 1 medzi receptami

1x hlasované Čas prípravy (celkovo spolu): 120 minút Čas pečenia: 40 minút Počet porcií: 30   K Vianociam neodmysliteľne patrí nielen sladké, ale aj slané pečivo. Jedno z najvhodnejších je tzv. krehké slané pečivo, ktoré vďaka svojej konzistenc

prejsť na článok

Upečte si s nami chlieb i pečivo

Chlieb v obchode už nie je to, čo to bývalo? Rožky vám pripadajú gumené? Žemličky sú akési tvrdé, ani čerstvé ani staré? Upečte si s nami poctivý domáci chlieb aj pečivo. Nie je to zložité, ani nepotrebujete špeciálnu výbavu, stačí trošku zručnosti, zopár

prejsť na článok

Prečo vznikla v Prešove bezlepková pekáreň Coška fajne?

Nápad vytvoriť pekáreň, kde by sa vyrábalo Pão de queijo vznikol ešte vBrazíli, keď majiteľka tejto pekárne tento produkt ochutnala azamilovala si ho. Výrobňabezlepkového mrazeného pečiva vznikala vroku 2018 2019 v Prešove. Vo svojich začiatkoch sa v 201

prejsť na článok