Puding z tápióky

Ingrediencie 1 šálka perličiek tápioky 6 dcl rastlinného mlieka (ryžový alebo mandlový) 3 polievkové lyžice medu alebo sladidla ovocie podľa chuti škorica alebo kakao podľa chuti  Návod  na prípravu Vložte 1 šálku  perličiek tápioky do hrnca a pridajte polovicu rastlinného mlieka. Nechajte stáť 10 minút, kým sa nevstrebáva. Pridajte zvyšné mlieko a varte na miernom ohni za stáleho miešania. Odstráňte z tepla a zamiešajte  med alebo sladidlo. Vložte do malých pohárov a nechajte vychladnúť. Posypte ovocím, škoricou alebo kakaom podľa chuti.

prejsť na článok

Jahodové pokušenie

Varenie – Recepty – Múčniky a dezerty Tvarohovo-jahodový krém s vanilkovou príchuťou. Ingrediencie: 1 balíček pudingu s jahodovou príchuťou 0,5 l mlieka 4 lyžica cukru 250 g mäkkého tvarohu 1 bal vanilínového cukru 100 g čerstvých jahôd Prípra

prejsť na článok

Krásne kresby a lahodný puding

Ako sme spolu strávili sobotu s dievčatami programu DVK. Stretli sme sa v rámci programu DVK, ktorý organizuje SEM (kurz pre mladých kresťanov, ktorí chcú meniť svoj život a rásť v poznávaní Pána Ježiša Krista. Spodná veková hranica pre študentov, ktor

prejsť na článok

Chia puding (cez noc)

Ideálne raňajky so sebou, ak si ich pripravíte do zatváracieho pohára. Príprava trvá 2 minúty a chladnička to cez noc uvarí za nás. Na 1 porciu potrebujeme 150 ml rastlinného mlieka 2Pl chia semienok ovocie, bobule, oriešky, čokolád

prejsť na článok

Recept na zdravú pistáciovú tortu bez cukru

Pistáciová torta je krémová, lahodná a môžete ju pripraviť ako zdravú variantu narodeninovej torty. V článku nájdete recept na pistáciovú tortu bez cukru. Obsah (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ingredi

prejsť na článok

Zdravé a chutné fitness raňajky Energetický štart do nového dňa

Raňajky sú považované za najdôležitejšie jedlo dňa, pretože nás nabíjajú energiou a pripravujú na náročný deň. Pre tých, ktorí dbajú na svoje zdravie a chcú udržiavať fit telo aj myseľ, je dôležité zvoliť si zdravé a chutné fitness raňajky. Prečítajte si

prejsť na článok