Plnené cibuľky

Cibule ošúpeme a každú krížom narežeme asi 2 cm hlboko. V osolenej vode takto pripravené cibuľky povaríme približne 5 minút. Potom ich necháme odkvapkať. Cibuľky opatrne roztiahneme a naplníme...

prejsť na článok

Vypestujte si cibuľkovú vňať

Zelený domov – Vitamíny z črepníka Mladá cibuľka je chutnou súčasťou zdravých raňajok alebo studenej večere a zároveň zdrojom množstva vitamínov i antibakteriálnych a antibiotických schopností. Platí to aj pre zelenú vňať cibuľky. Dobré dôvody pre vypes

prejsť na článok

Mladá cibuľka počas celého roka! Vypestujte si ju na okne!

Cibuľa sa vyznačuje výraznými antibiotickými účinkami, je účinná v boji s baktériami, vírusmi a aj plesňami. Najviac vitamínu C je v zelených stonkách jarnej cibuľky. Jej chuť je jemnejšia a na rozdiel od cibule, ktorá sa vyznačuje výraznejšou chuťou, je

prejsť na článok

Zapečené papriky plnené ovčím syrom

Ľahký letný, obed alebo večera. Stačí kúsok dobrého chleba. 

prejsť na článok

Plnené keksy

Kolieska keksov natrieme jahodovým džemom, spojíme a namáčame do čokolády, ktorú sme roztopili s maslom a mliekom. Podávame s čajom.

prejsť na článok

Plnené medové pláty ADANO

Plnené medové pláty ADANO Potrebujeme: 1 vaječný žĺtok, 2dcl mlieka, 2PL lyžice hrubej múky, vanilkový cukor, 150g masla, 150g práškového cukru. Postup: Z mlieka, muky, žĺtka a vanilko

prejsť na článok