Nažhav svoj zvuk so zosilňovačmi BUGERA - Novo na All4sound

Pokiaľ hľadáte naozaj kvalitné lampové kombo alebo zosilňovač, ktorý by obstál vedľa mnohonásobne drahších legendárnych zosilňovačov, so značkou Bugera nešliapnete vedľa. Bugera totiž veľmi nápadne vychádza z nákladnejších predlôh, k čomu sa veľmi podarene priznáva dizajnom, a predovšetkým zvukom a kvalitným spracovaním. V ponuke máme celolampové gitarové a basgitarové kombá a zosilňovače a ďalšie príslušenstvo.

prejsť na článok

Novo u nás Tannoy a Tanglewood

Medzi novo pridané značky na e-shope all4sound.cz nájdete Tannoy a Tanglewood. Obaja títo výrobcovia majú svoje korene vo Veľkej Británii. Jeden sa zameriava na ozvučenie a ten druhý na gitary a ďalšie hudobné nástroje. 

prejsť na článok

Carlsbro, Ritter, Soundsation

V rozširovanie sortimentu nepoľavujeme a zavádzame do svojich radov novej značky. Na e-shope All4sound teraz novo v ponuke nájdete produkty britského výrobcu Carlsbro, špičkové švajčiarskej obaly a puzdra značky Ritter a talianskeho žrebca Soundsation.

prejsť na článok

Iný zvuk

Chlapík si po obede v reštaurácii prdne. Strašne sa hanbí, a tak, aby zakryl čo sa stalo, trocha povŕzga stoličkou. Nahne sa k nemu chlapík odvedľa a hovorí: - Úplne iný zvuk, čo?

prejsť na článok

Akčné zľavy 'Black Friday' na All4sound

'Black Friday' je v plnom prúde! Aj u nás si môžete vychutnať akčné zľavy na kopu produktov, a to nielen v jeden deň, ale rovno po dobu celých dvoch týždňov. Akcia na viac ako 250 hudobných nástrojov, vybavenia a ďalšieho príslušenstva rôznych značiek pre

prejsť na článok

Prečo nakupovať na all4sound.sk?

Tovar priamo od výrobcu – aby sme Vám boli schopní ponúknuť konkurenčné ceny, snažíme sa maximálne skrátiť dodávateľský reťazec, a práve preto ponúkame tovar priamo od výrobcu alebo európskeho importéra/distribútora. Doprava zadarmo – väčšina internetovýc

prejsť na článok