Iný zvuk

Chlapík si po obede v reštaurácii prdne. Strašne sa hanbí, a tak, aby zakryl čo sa stalo, trocha povŕzga stoličkou. Nahne sa k nemu chlapík odvedľa a hovorí: - Úplne iný zvuk, čo?

prejsť na článok

NVIDIA Broadcast: Keď umelá inteligencia vylepšuje zvuk a video

NVIDIA Broadcast je aplikácia, ktorá je určená primárne streamerom počítačových hier, avšak jej prínos oceníte aj pri konferenčných hovoroch. The post NVIDIA Broadcast: Keď umelá inteligencia vylepšuje zvuk a video appeared first on MojWindows.sk.

prejsť na článok

CARNEO TwinDragon surround 60W

Prenosný reproduktor Carneo TwinDragon Surround 60W Kvalitný zvuk s funkciou DSP Funkcia DSP - Digital Signal Processing, zabezpečuje vysokú kvalitu výstupného zvuku bez ohľadu na to v akom prostredí sa reproduktor nachádza. Zabudovaným mikrofónom sním

prejsť na článok

Chytanie zajaca

Viete, ako chytá blondínka zajaca? Skryje sa pod krík a vydáva zvuk ako mrkva.

prejsť na článok

Nový agent Smith

Neo sa v noci zobudí na zvuk klopkania na dvere. Otvorí dvere a vidí stáť vonku malého trpaslíka. - A ty si kto? , pýta sa Neo. - Som nový agent Smith. - A prečo si taký malý? - Čo nevidíš ty idiot?! Som zaZIPovaný!

prejsť na článok

Sex záväzky na rok 2014

Začiatok roka - ideálny čas pre plnenie sexy záväzkov do nového roka. Prieskum ukazuje na tri erotické trendy v roku 2013 - či už skutočnosti alebo fantázie. Na základe zistení z prieskumu, ktoré máme, môže zvuk byť jednoduché, ale majú veľký vplyv a rok

prejsť na článok