Prečo nakupovať na all4sound.sk?

Tovar priamo od výrobcu – aby sme Vám boli schopní ponúknuť konkurenčné ceny, snažíme sa maximálne skrátiť dodávateľský reťazec, a práve preto ponúkame tovar priamo od výrobcu alebo európskeho importéra/distribútora. Doprava zadarmo – väčšina internetových obchodov sa snaží konkurovať cenou, aby ich ponuka vypadala zaujímavo na porovnávacích portáloch. Ešte len pri nákupe zistíte, že k cene tovaru musíte pripočítať dopravné, balné a iné príplatky a vo finále je konečná cena tovaru úplne iná. V all4sound ponúkame dopravu zadarmo pri využití služby GLS a neúčtujeme ďalšie poplatky za balné, platbu kartou alebo vlastný odber. Novinky každý týždeň – úzko spolupracujeme s výrobcami a distrútormi a všetky novinky okamžite pridávame do našej ponuky. Neustále pracujeme nad rozširovaním nášho portfolia o ďalšie značky, a preto tu nájdete každý týždeň nové produkty. Akčné produkty za skvelé ceny – účastníme sa cenových akcií u výrobcu a samozrejme ich poskytujeme i všetkým zákazníkom. Dôveryhodnosť – ako často sa Vám stalo, že ste objednali pre niekoho blízkeho darček, alebo pre seba objednali vysnený nástroj a naráz ste obdržali správu - ,,bohužiaľ, tovar nemáme skladom“ a dodacia lehota sa predĺžila z 24 hodín na 14 dní? Chceme sa vyhnúť takýmto prípadom, a preto aktualizujeme on-line dostupnosť tovaru. Aj cez to, ak si chcete byť stopercentne istí o dostupnosti Vami vybraného produktu, neváhajte nás pred objednávkou kontaktovať.

prejsť na článok

Novo u nás Tannoy a Tanglewood

Medzi novo pridané značky na e-shope all4sound.cz nájdete Tannoy a Tanglewood. Obaja títo výrobcovia majú svoje korene vo Veľkej Británii. Jeden sa zameriava na ozvučenie a ten druhý na gitary a ďalšie hudobné nástroje. 

prejsť na článok

Carlsbro, Ritter, Soundsation

V rozširovanie sortimentu nepoľavujeme a zavádzame do svojich radov novej značky. Na e-shope All4sound teraz novo v ponuke nájdete produkty britského výrobcu Carlsbro, špičkové švajčiarskej obaly a puzdra značky Ritter a talianskeho žrebca Soundsation.

prejsť na článok

Akčné zľavy 'Black Friday' na All4sound

'Black Friday' je v plnom prúde! Aj u nás si môžete vychutnať akčné zľavy na kopu produktov, a to nielen v jeden deň, ale rovno po dobu celých dvoch týždňov. Akcia na viac ako 250 hudobných nástrojov, vybavenia a ďalšieho príslušenstva rôznych značiek pre

prejsť na článok

Nažhav svoj zvuk so zosilňovačmi BUGERA - Novo na All4sound

Pokiaľ hľadáte naozaj kvalitné lampové kombo alebo zosilňovač, ktorý by obstál vedľa mnohonásobne drahších legendárnych zosilňovačov, so značkou Bugera nešliapnete vedľa. Bugera totiž veľmi nápadne vychádza z nákladnejších predlôh, k čomu sa veľmi podaren

prejsť na článok

E-shop funguje bez zmien

Vážení zákazníci, náš e-shop funguje v bežnom režime. Objednávky vybavujeme v štandardnej dobe a expedujeme každý deň, hoci v núdzovom stave a situácii súvisiacej s koronavírusy môže dôjsť k dennému oneskorenie tak z našej strany, tak zo strany prepravcu.

prejsť na článok