Jarná rovnodennosť

Rovnodennosť je astronomický jav, ktorý sa vyskytuje dvakrát do roka na jar a jeseň. Tento deň sa vyznačuje rovnakou dĺžkou dňa a noci, keď slnko dosahuje zenitálny úder na rovníku. Pred pár dňami bola jarná rovnodennosť 20. marca. Pre mnohých ľudí sú hodinky a šperky dôležitou súčasťou ich životov. Sú praktické a môžu byť skvelým doplnkom outfitu. Ak hľadáte kvalitné hodinky a šperky za výhodné ceny, môže vám pomôcť náš eshop www.experien.sk, ktorý ponúka široký výber hodiniek od rôznych značiek a modelov. Ak sa chystáte kúpiť hodinky alebo šperky na oslavu jarnej rovnodennosti môžete sa tešiť na začiatok s novými hodinkami, ktoré vám pomôžu sledovať čas a dosiahnuť vaše ciele. A keď sa pozriete na svoje nové hodinky, budete si pamätať na tento symbolický deň a to, čo pre vás znamená. Váš tím Experien SK Príspevok Jarná rovnodennosť je zobrazený ako prvý na Experien.sk - Váš svet hodiniek.

prejsť na článok

Jarná zbierka na Charitu

Jarná zbierka na charitu The post Jarná zbierka na Charitu appeared first on Farnosť Čimhová.

prejsť na článok

Ako premôcť jarnú únavu

Veľa ľudí stále bojuje s jarnou únavou, aj keď leto už je za dverami. Jarná únava nie je klasická diagnóza, aj keď ňou trpí väčšina populácie. Jarná únava je spôsobená zmenami počasia a nesprávnou životosprávou.

prejsť na článok

Jarná koncertná šnúra, východ, 2023

Už tradične sme zas po štvrťroku zavítali na východ do krásnych jogových centier i k priateľom domov, aby sme spolu vyladili naše telá i mysle. A sme radi, že tak ako po iné razy, aj teraz sme mohli zahrať i darovať naše masáže toľkým z vás, a že odozva n

prejsť na článok

Jarná akcia

Prišiel mráz a sneženie? Pripravili sme pre Vás akciu na prostriedky do ostrekovačov čelných skiel a nemrznúcich zmesí do chladičov vozidiel.

prejsť na článok

jarná akcia Bef Home

Výrazné zníženie cien krbových vložiek Bef Home !!!

prejsť na článok