Ako premôcť jarnú únavu

Veľa ľudí stále bojuje s jarnou únavou, aj keď leto už je za dverami. Jarná únava nie je klasická diagnóza, aj keď ňou trpí väčšina populácie. Jarná únava je spôsobená zmenami počasia a nesprávnou životosprávou.

prejsť na článok

Jarnú konferenciu reformovanej mládeže 2020

Milý rodičia a priatelia, keďže sme rozmýšľali nad tým, že by bolo pre mládežníkov a dorastencov fajn sa stretnúť okrem Letných Biblických táborov v Červenici aj niekedy počas roka, rozhodli sme sa, že po niekoľkých rokoch opäť zorganizujeme JKRM, takže: 

prejsť na článok

Tipy, co pomáhá na únavu, jak získat zpět energii

Netrápí vás problémy s usínáním, ale nejradši byste zůstali celý den v posteli? Zvýšená únava bohužel není v moderní civilizaci žádnou novinkou. Pokud trápí i vás, možná marně přemýšlíte nad tím, kam zmizela všechna vaše energie. Nezoufejte, k obnovení vi

prejsť na článok

Akú jarnú zeleninu si dať na tanier

S jarným počasím a slniečkom začíname mať aj iné chute. Čoraz menej nás lákajú ťažké mäsité jedlá a siahame po čerstvej zelenine. Akú si vybrať, aby sme si nielen čo najlepšie pochutnali, ale aby nám aj pomohla?

prejsť na článok

Jarné výzvy: Páni, ako ste na tom so zmenou návykov?

Viac slnka, intenzívnejší prílev energie a aj lepšia nálada. Ideálne podmienky pre úspešnú jarnú výzvu a zmenu starých návykov. Ktorých by ste sa najradšej zbavili?

prejsť na článok

Ako sa cítiť dobre? (má to len 1 háčik)

Poznáte ten pocit, keď by ste zrazu najradšej boli niekde úplne inde, len nie tam kde ste teraz? Najradšej by ste vtedy z nejakého priestoru zdrhli? Alebo odišli od nejakých ľudí? Chcete to premôcť a opäť si osedlať svoj duševný pokoj, pohodlie a pohodu?

prejsť na článok