Aké požiadavky má spĺňať rukopis odovzdávaný grafológovi k analýze? Od osoby, ktorej rukopis sa skúma, sa žiada, aby napísala spontánny, nepretržitý text vo forme listu (neopisovaný, ani nediktovaný) na nelinkovanú stranu formátu A4 guličkovým perom, zahŕňajúc oslovenie a vlastnoručný podpis. Používanie linkovanej podložky skresluje výsledok analýzy. Odporúčame nepoužívať v záujme klienta. Sú veci, ktoré z rukopisu nezistí ani grafológ. Preto žiadame o zohľadnenie niekoľkých informácii o pisateľovi (čím viac toho grafológ o danom klientovi vie, tým presnejšiu analýzu dokáže vyhotoviť): vek, pohlavie, ktorou rukou píšete najvyššie ukončené vzdelanie používanie okuliarov (prípadne aké silné) fyziologické poruchy, resp. zranenia stav mysle, alebo citové rozpoloženie pri písaní vzoru (napr.: smútok) podmienky pri písaní (napr.: ležmo, pri stole,)
Presnosť spracovania, rýchlosť výstavby, logistika a kontrola kvality výroby sú v montážnych halách omnoho presnejšie ako výstavba na mieste staveniska. * suchá výstavba * dlhá životnosť * zdravé bývanie - naše domy dýchajú. ri HOUSE je moderná a rýchlo
Čiernobiely interiér vzorového bytu v Novej Dedinke, v projekte Lastovičky bol navrhnutý v minimalistickom štýle v pravom zmysle slova – teda tak, aby už nebolo čo ubrať. Základným prvkom je biela farba, ktorá je použitá na stenách, dverách, textíliách,
prejsť na článokVšetky možnosti pre projekt rodinného domu, ktoré trh ponúka, poskytujú určité výhody aj nevýhody. Katalógové projekty rodinných domov ponúkajú lacnejšiu a rýchlejšiu variantu, avšak limitujú klientove individuálne predstavy a požiadavky. Na druhú stranu
prejsť na článokPanely na úpravu vzorky pre analyzátory vody v energetikePanely sú vyrobené na mieru podľa požiadavky zákazníka. Panel obsahuje štandardne vodný chladič, ventil na redukciu tlaku, regulačné a uzatváracie ventily. Podľa požiadavky môže byť panel vybavený k
prejsť na článokPrevádzkovatelia potravinárskych prevádzok majú povinnosť v zmysle požiadaviek Zákona NR SR č. 152/1995 Z. z. o potravinách zabezpečiť, aby zamestnanci, ktorí prichádzajú priamo alebo nepriamo do styku s potravinami, boli poučení a vyškolení o hygiene pot
prejsť na článok