26.10.2022 • MVDr. Marián Rozložník Prevádzkovatelia potravinárskych prevádzok majú povinnosť v zmysle požiadaviek Zákona NR SR č. 152/1995 Z. z. o potravinách zabezpečiť, aby zamestnanci, ktorí prichádzajú priamo alebo nepriamo do styku s potravinami, boli poučení a vyškolení o hygiene potravín v rozsahu primeranom pracovným činnostiam, ktoré vykonávajú. Za nesplnenie tejto povinnosti hrozia prevádzkovateľovi sankcie. Základné hygienické procesy a zabezpečenie plnenia zákonných povinností Vám a Vašim zamestnancom pomôže pochopiť naše školenie na tému Hygiena a bezpečnosť potravín a pokrmov Čo Vám školenie ponúka? CIEĽ ŠKOLENIA Absolventi školenia získajú informácie o základných hygienických požiadavkách aplikovaných na potravinárske prevádzky v oblasti predaja/výroby potravín a pokrmov. Účastníci si osvoja postupy pre výrobu zdravotne bezpečných potravín a pokrmov s prihliadnutím na dodržiavanie zásad osobnej a prevádzkovej hygieny. CIEĽOVÁ SKUPINA V zmysle legislatívnej povinnosti všetci pracovníci, ktorí priamo, alebo nepriamo manipulujú s potravinami, alebo pokrmami. PROGRAM ŠKOLENIA TÉMY Základné hygienické požiadavky na výrobu, skladovanie, manipuláciu a uvádzanie potravín a pokrmov do obehu Základné hygienické požiadavky na osobnú a prevádzkovú hygienu Plány HACCP, prevádzkový poriadok a sanitačný program Základné hygienické požiadavky na prevádzky spoločného stravovania Základné hygienické požiadavky na nakladanie s odpadmi v potravinárskych prevádzkach Základné legislatívne požiadavky na potravinárske prevádzkarne TERMÍN ŠKOLENIA, MIESTO A CENA Školenie „Hygiena a bezpečnosť potravín a pokrmov“ realizujeme na objednávku klienta. Školenie je možné absolvovať prezenčnou alebo dištančnou formou – podľa dohody. Cena je stanovená individuálne na základe rozsahu školenia, počtu zúčastnených osôb a miesta konania. Účastníci školenia obdržia osvedčenie o absolvovaní odborného školenia. Zaujala Vás naša ponuka? Kontaktujte nás Príspevok Zákonom povinné školenie potravinárov zobrazený najskôr AT CONSULT spol. s r.o..
Pozývame Vás na otvorené školenie Procesná FMEA s expertom na FMEA Mgr. Romanom Brziakom. 1. – 2. jún 2023 v Žiline. Bližšie informácie v pozvánke The post Otvárame školenie PFMEA jún 2023 appeared first on IAA SK s.r.o. | Školenia, audity a poradenstvo.
Pozývame na otvorené školenie ISO/IEC 17025:2017, ktoré sa uskutoční v dňoch 15. 16. júna 2021 online formou. Školiteľka: Mgr. Dana Fúziková Viacej o školení tu The post Otvorené online školenie ISO/IEC 17025:2017 appeared first on IAA SK s.r.o. | Školen
Školenie prvej pomoci Termín : 11.05. 2023 o 09.00 hod Miesto školenia : BOZPO, s.r.o., Krížna 48, 821 08 Bratislava /II NP/ Prihláška na školenie v PDF Povinnosť zamestnávateľa zabezpečiť školenie prvej pomoci: V zmysle § 30d, odsek 1, písmeno h, bod 4 a
prejsť na článokSpoločnosť BOZPO, s.r.o. organizuje : Školenie prvej pomoci Termín : 10.05. 2023 o 9.00 hod Miesto školenia : BOZPO, s.r.o., Ciglianska cesta 3C, Prievidza Prihláška na kurz v PDF Povinnosť zamestnávateľa zabezpečiť školenie prvej pomoci:
prejsť na článokRadi by sme Vás pozvali na otvorené školenie Procesná FMEA, AIAG&VDA Edition, ktoré pre Vás organizujeme v dňoch 26. – 27. 4. 2022 v krásnom prostredí hotelu Austerlitz v Slavkove pri Brne Informácie o obsahu školenia nájdete TU Cena: 8.650 CZK (3