Edukačné aktivity pokračujú aj v mesiaci november/december

Milí priatelia, v rámci projektu Aj s handicapom to zvládneš sme zorganizovali s pomocou Nadácie Pontis edukačné aktivity ako: Inkluzívne vzdelávanie a Pedagogický asistent v praxi. Tieto projekty mali veľký ohlas, hlavne u novo-nastupujúcej generácie mladých pedagógov a pedagogických asistentov. Preto sme sa rozhodli v tomto trende pokračovať aj prostredníctvom individuálnych poradenstiev. Tešíme sa, že ste nás zahrnuli svojimi e-mailami a vašim reálnym záujmom o túto problematiku. Pripomíname, že o tejto téme spätne môžete načerpať zaujímavé informácie na tomto linku: https://www.bodkacik.sk/webinar-inkluzivne-vzdelavanie-a-uloha-pedagogickeho-asistenta-v-praxi/ Zároveň pútavú diskusiu o problematike nárastu počtu detí s individuálnymi potrebami (deti s telesným či psychickým handicapom, deti zo znevýhodnených sociálnych pomerov) a potrebe zapojenia sa pedagogických asistentov do školského systému vzhliadnete na tomto linku: https://www.youtube.com/watch?v=jInPbPZR75U V rámci tohto projektu sme pripravili buletín manuál Pedagogický asistent, na ktorom sa podieľala ako odborný garant PaeDr. Zuzana Staňová. Buletín je dostupný na stiahnutie TU : http://www.bodkacik.sk/wp-content/uploads/2022/12/BULLETIN-2022_PA.pdf Medzi naše hlavné aktivity patril tradične Bodkovaný deň, ktorý sme zorganizovali za pomoci Janssen, UCB a Nadácie Nová Šanca  Mesta Martin radu info blokov a edukačných besied na podporu ľudí s rôznym chronickými dermatózami. Veľmi si vážime podporu a pomoc každého, kto prispel k realizácií týchto projektov. Budeme sa tešiť v budúcnosti na ďalšie spoločné projekty, ktoré budú pomáhať ľuďom s kožným ochorením. SME TU PRE VÁS ! Príspevok Edukačné aktivity pokračujú aj v mesiaci november/december zobrazený najskôr Bodkáčik.

prejsť na článok

Zasadnutie výboru KST november 2023

Novembrové zasadnutie výboru KST Orava Dolný Kubín sa uskutoční vo štvrtok 9. novembra 2023 o 17:00 hodine v klube KST. Členovia KST, ktorí mali ako vedúci akciu v mesiaci október 2023, nech prinesú správu z akcie na výbor. Členovia KST, ktorí majú na mes

prejsť na článok

Čo siať a pestovať v novembri a decembri (nielen v záhrade)

Aj november a december prinášajú mnoho možností pre záhradkárov – vonku na záhrade, ale aj v interiéri vášho bytu či rodinného domu.

prejsť na článok

Domáca rozlúčka divochov s kalendárnym rokom 2018 aj so sprievodným programom a prekvapeniami!

Vyžrebovanie jednotlivých kôl VARTA FUTSAL LIGY určilo, že v mesiaci December sa futsalisti Wild Boys ´02 Bratislava na

prejsť na článok

13. a 14. plat z pohľadu daní a odvodov do SP, ZP

13. plat je peňažné plnenie pri príležitosti obdobia letných dovoleniek – vyplatenie v mesiaci jún 14. plat je peňažné plnenie pri príležitosti obdobia vianočných sviatkov – vyplatenie v mesiaci december plnenie je zo strany zamestnávateľov dobrovoľné Dov

prejsť na článok

Bitcoin pokoril $70 000 – veľryby pokračujú v kupovaní

Bitcoin v piatok pokoril prvýkrát v histórii cenu $70 000. Rovnako ako po prekonaní predošlých maxím sa však na tejto cene neudržal. The post Bitcoin pokoril $70 000 – veľryby pokračujú v kupovaní appeared first on Kryptonovinky.sk.

prejsť na článok