Degustácia piva / Autor: Tomáš Šajgal

Prebraté zo zdroja: barovenoviny.sk Degustácia svetových pív ukázala viacero pozoruhodných faktov. Ovocný Lambic (vzorka č. 7) len traja účastníci situovali na medailové miesta. Avšak kreatívni barmani z prevádzok ako Barrock, Sky bar alebo U.F.O. našli okamžite perfektné využitie. Ako inak do miešaných nápojov. Pridať lesné ovocie, limetu, vaniku a gin.

prejsť na článok

K belgickým Vianociam patria aj vianočné pivá / Autor: Štefan Nemlaha

Prebraté zo zdroja: kamnapivo.sk K belgickým Vianociam patrí aj vianočné alebo zimné pivo. Belgicko je kráľovstvom piva a vyrába sa tu asi 450 rôznych druhov tohto nápoja: od typického ležiaku cez husté čierne pivá až po višňové, levanduľové alebo banánov

prejsť na článok

Kde sa rodia trapistické pivá? II./ Autor: Jozef Milčík

Prebraté zo zdroja: gastroweb.sk Trapistické pivá sú povestné nielen svojou originálnou chuťou, ale aj prísnym dodržiavaním starých receptúr a tradícií. (2. časť)

prejsť na článok

Degustácia Karibských Rumov

Degustácia Karibských Rumov KÁVOVŇA MEETING POINT v spolupráci s DOMENICO CIGAR a LUXURY KINGDOM pre Vás pripravili degustačný večer plný chutí Karibiku. Čakajú na Vás rumy z Barbadosu, ostrov Sv. Krištofa, Venezuela, Dominikánska republika8 druhov ru

prejsť na článok

7 otázok k domácej výrobe piva

(Domáca výroba piva, 8. časť). V predošlých dieloch seriálu sme si predstavili niekoľko postupov a návodov na domácu výrobu piva. Na záver seriálu si priblížime ešte pár užitočných informácií, ktoré vám pri domácom varení piva určite padnú vhod.

prejsť na článok

Degustácia vín Chateau Topolčianky (27.04.)

Degustácia vín Chateau Topolčianky 27.04.2023 o 18:00, Slnečný pavilón Rajecké Teplice

prejsť na článok