Rýchlo pripravené, inšpirované indickou kuchyňou. Vhodné ako príloha, alebo samostané jedlo.
Ak vám nechutia kupované zemiaky a máte k dispozícii priestor na záhrade, či poli, vypestujte si ich sami. Nie je to vôbec náročné a zvládne to aj záhradkár - začiatočník. Už hádam len jedno upozornenie na úvod, keď raz ochutnáte domáce zemiaky, už tie z
prejsť na článokMáme tu obdobie vykopávania zemiakov, a tak im budeme venovať trošku pozornosti. Zemiaky sú veľmi vhodnou potravinou, ktorá je dostupná kedykoľvek vo veľkom množstve a v rôznych odrodách.
prejsť na článokZemiaky patria k najobľúbenejším potravinám a slúžia aj ako vynikajúce krmivo pre hospodárske zvieratá. Z jedného áru môžete vypestovať aj 250 kg zemiakov. Samotná výsadba a pestovanie zemiakov je pritom veľmi jednoduché – stačí dodržať niekoľko zásad...
prejsť na článokTieto varené zemiaky s paradajkovým pyré a zeleninou sú vynikajúce ako príloha k pečenému mäsu, alebo ako samostatné jedlo.
Zemiaky pripravujeme veľmi často, ako prílohu k mnohým jedlám a na mnoho spôsobov. Tvoria dôležitú a základnú časť našej kuchyne. Občas sú trošku nestálou plodinou, napríklad keď nám začnú klíčiť priamo „v kuchyni“ (aby ste tomu predišli, vložte do vrecka
prejsť na článok