Výhody a nevýhody chovu husí

Pri chove každého hospodárskeho zvieraťa sa stretávame s výhodami a nevýhodami jeho chovu, výnimkou nie sú ani husi. Chovajú sa nielen pre svoju krásu, ale na rôzne účely- kvôli vajíčkam, mäsu, ale sú to aj skvelé „kosačky“ na trávu :).

prejsť na článok

História chovu dlhosrstých kólií, krátkosrstých kólií a šeltií na Slovensku

Pri príležitosti 50. výročia založenia samostatného Klubu chovateľov kólií a šeltií so sídlom na Slovensku vychádza v týchto dňoch kniha pod názvom "História chovu dlhosrstých kólií, krátkosrstých kólií a šeltií na Slovensku". Publikácia bola postupne pri

prejsť na článok

Bungalov alebo poschodový dom? Výhody a nevýhody

Pri pohľade na rôzne projekty domov a hľadaní toho správneho sa často dostanete do dilemy medzi bungalovom a poschodovým rodinným domom. Oba typy majú svoje jedinečné vlastnosti, a preto je voľba medzi nimi často individuálna a závisí od konkrétnych potri

prejsť na článok

Výhody a nevýhody medziúveru

Pri medziúveroch v porovnaní so stavebnými úvermi a hypotékami je viacero nevýhod. Ale aj tu sú určité výhody, ktoré môžu zamiešať karty pri rozhodovaní. Ak stojíte pred rozhodnutím, ako vyriešiť svoje financovanie, tak si určite prečítajte tento článok.

prejsť na článok

Veľké víťazstvo pre zvieratá: Parlament schválil zákaz kožušinového chovu na Slovensku

Príspevok Veľké víťazstvo pre zvieratá: Parlament schválil zákaz kožušinového chovu na Slovensku je zobrazený ako prvý na Eva Antošová.

prejsť na článok

Výhody a nevýhody vyvýšených záhonov

Vyvýšené záhony sa udomácnili už aj u nás. Šetria čas strávený v záhrade, ako aj námahu spojenú s okopávaním a prácou v podrepe, predklone, či na kolenách.

prejsť na článok