VEĽKÝ POZOR: Používate tieto 2 aplikácie? WhatsApp vám s okamžitou platnosťou vymaže účet!

Používanie neoficiálnych aplikácií sa nevyplatí. WhatsApp varuje pred tým, že vám môže zablokovať alebo vymazať celý účet s kontaktmi. The post VEĽKÝ POZOR: Používate tieto 2 aplikácie? WhatsApp vám s okamžitou platnosťou vymaže účet! appeared first on AndroidPortal.sk.

prejsť na článok

POZOR: Veľký slovenský operátor bije na poplach. Platili ste poslednú faktúru? Skontrolujte si to!

MIMORIADNE: Veľký slovenský operátor varuje pred OBROVSKÝM podvodom, ktorý ohrozuje tisíce ľudí. V hre sú stovky eur! The post POZOR: Veľký slovenský operátor bije na poplach. Platili ste poslednú faktúru? Skontrolujte si to! appeared first on AndroidPort

prejsť na článok

MIMORIADNE: Tvoj Windows už nedostane aktualizáciu. NÁVOD ako získať nový len za 6 €!

POZOR: Používate tieto verzie Windows? Hrozí vám veľké riziko. Ich podpora navždy skončila, takto ľahko prejdete na nový! The post MIMORIADNE: Tvoj Windows už nedostane aktualizáciu. NÁVOD ako získať nový len za 6 €! appeared first on AndroidPortal.sk.

prejsť na článok

Účet

Doktor poučuje pacienta: - Tak, a od zajtra žiadny alkohol, žiadne ženy a žiadne nákupy. - A to už prečo, pán doktor? - Aby ste mali peniaze na účet, ktorý vám vystavím!

prejsť na článok

Free Download PRS Guitars Wallpapers Set 1

Free Download PRS Guitars Wallpapers Set 1 Pre všetkých milovníkov Paul Reed Smith gitár ponúkame prvú sadu obrázkov v *.jpeg formáte, ktorú si môžete zadarmo stiahnuť (downloadovať) a použit ako zadnú plochu (tapetu) na vašom počítači. Ak vám daný rozmer

prejsť na článok

Výpisy zo žiackych knižiek

- Na hodine dejepisu schválne uvádza iné dátumy. - Váš syn nevhodne dokazuje svoju silu na pracovnej výchove tým, že dievčatám priťahuje zveráky. - Nedovolený vstup do školy. - Pozerá sa na mňa cez zelené priesvitné pravítko a smeje se mi, že som zelený.

prejsť na článok