POZOR: Veľký slovenský operátor bije na poplach. Platili ste poslednú faktúru? Skontrolujte si to!

MIMORIADNE: Veľký slovenský operátor varuje pred OBROVSKÝM podvodom, ktorý ohrozuje tisíce ľudí. V hre sú stovky eur! The post POZOR: Veľký slovenský operátor bije na poplach. Platili ste poslednú faktúru? Skontrolujte si to! appeared first on AndroidPortal.sk.

prejsť na článok

Planý poplach

Lord sa kúpe vo vani a kričí na sluhu: - James, rýchlo zavolaj moju ženu. Žena hneď pribehne: - Áno lord, čo potrebujete? A lord nato: - Planý poplach, len pláva.

prejsť na článok

Operátor vo výrobe

8. 9. 2023 Operátor vo výrobe PONUKA PRÁCE – priamo v Bratislave! Práca s ubytovaním! v automobilovom priemysle – karosáreň – mo

prejsť na článok

Europol: firmy napadnuté ransomvérom už platili aj miliónové výkupné

Útoky ransomvérom zostávajú najväčšou kybernetickou hrozbou v Európe, a to napriek tomu, že ich počet medziročne klesal. The post Europol: firmy napadnuté ransomvérom už platili aj miliónové výkupné appeared first on MojWindows.sk.

prejsť na článok

Orange je nekompromisný: České TV stanice nevráti, pre zákazníkov má tvrdý odkaz!

Slovenský operátor Orange začiatkom týždňa vypol až 9 českých TV staníc. Svoje rozhodnutie vraj nemá v pláne prehodnotiť. The post Orange je nekompromisný: České TV stanice nevráti, pre zákazníkov má tvrdý odkaz! appeared first on AndroidPortal.sk.

prejsť na článok

VEĽKÝ POZOR: Používate tieto 2 aplikácie? WhatsApp vám s okamžitou platnosťou vymaže účet!

Používanie neoficiálnych aplikácií sa nevyplatí. WhatsApp varuje pred tým, že vám môže zablokovať alebo vymazať celý účet s kontaktmi. The post VEĽKÝ POZOR: Používate tieto 2 aplikácie? WhatsApp vám s okamžitou platnosťou vymaže účet! appeared first on A

prejsť na článok