Veľké víťazstvo pre zvieratá: Parlament schválil zákaz kožušinového chovu na Slovensku

Príspevok Veľké víťazstvo pre zvieratá: Parlament schválil zákaz kožušinového chovu na Slovensku je zobrazený ako prvý na Eva Antošová.

prejsť na článok

Eva Antošová: Zákaz nehumánneho kožušinového chovu na Slovensku potvrdila aj Európska únia!

Príspevok Eva Antošová: Zákaz nehumánneho kožušinového chovu na Slovensku potvrdila aj Európska únia! je zobrazený ako prvý na Eva Antošová.

prejsť na článok

Výhody a nevýhody chovu husí

Pri chove každého hospodárskeho zvieraťa sa stretávame s výhodami a nevýhodami jeho chovu, výnimkou nie sú ani husi. Chovajú sa nielen pre svoju krásu, ale na rôzne účely- kvôli vajíčkam, mäsu, ale sú to aj skvelé „kosačky“ na trávu :).

prejsť na článok

História chovu dlhosrstých kólií, krátkosrstých kólií a šeltií na Slovensku

Pri príležitosti 50. výročia založenia samostatného Klubu chovateľov kólií a šeltií so sídlom na Slovensku vychádza v týchto dňoch kniha pod názvom "História chovu dlhosrstých kólií, krátkosrstých kólií a šeltií na Slovensku". Publikácia bola postupne pri

prejsť na článok

Povinné zmluvné poistenie pre elektrické kolobežky.

Európsky parlament tento rok schválil nové nariadenie, ktoré prikazuje majiteľom elektronických kolobežiek uzatvoriť povinné zmluvne poistenie (PZP). Do platnosti by malo vstúpiť už začiatkom budúceho roka. The post Povinné zmluvné poistenie pre elektrick

prejsť na článok

Európsky parlament schválil reformu trhu s energiami

Európsky parlament schválil reformu trhu s energiami, ktorá reaguje na prudký nárast cien plynu a elektriny v roku 2022.Namiesto pôvodnej, hĺbkovej revízia trhu s energiami, sme svedkami súboru menších úprav, zameraných hlavne na ochranu spotrebiteľov.

prejsť na článok