Údržba prenosových zariadení v obciach Rudina, Rudinka a Rudinská.

Dňa 20.9.2014 (sobota), v čase od 7:00 do 13:00, bude prebiehať údržba prenosových zariadení v obciach Rudina, Rudinka a Rudinská. Výpadky pripojenia do internetu by nemali presiahnuť 30min. Za porozumenie ďakujeme.

prejsť na článok

Oprava poruchy v obciach Rudina a Rudinská.

Z dôvodu opravy poruchy na prenosových zariadeniach, bude dnes obmedzené pripojenie do siete internet v obciach Rudina a Rudinská. Za porozumenie ďakujeme.

prejsť na článok

Odstávka elektrickej energie v obci Rudina.

Zajtra (piatok, 3.7.2015.), v čase od 7:30 do 15:30, nebude dostupné naše internetové pripojenie v obciach Rudina a Rudinská z dôvodu odstávky elektrickej energie zo strany SSE. Za porozumenie ďakujeme.

prejsť na článok

Výmena a údržba prenosových zariadení v obci Povina.

V dňoch 30.9.2015 až 3.10.2015 bude prebiehať výmena a údržba prenosových zariadení v obci Povina. Z tohto dôvodu dôjde k viacerým výpadkom pripojenia do internetu. Za porozumenie ďakujeme.

prejsť na článok

Príprava na obnovu bytového domu

Príprava na obnovu bytového domu Na začiatok niekoľko dôvodov prečo sa pustiť do komplexnej obnovy a zateplenia bytového domu Predpokladaná projektová životnosť panelových bytových domov je cca 80 rokov. Zanedbávaná pravidelná údržba technického zariaden

prejsť na článok

Canon imagePROGRAF TM200

imagePROGRAF TM-200 Spoznajte kompaktnú 24-palcovú atramentovú tlačiareň ponúkajúcu vysokú produktivitu, nízku úroveň hlučnosti a obraz s vynikajúcim rozlíšením Presnosť kombinovaná so zdokonaleným výkonom a produktivitou Kľúčové technológie tlačia

prejsť na článok