Oprava poruchy v obciach Rudina a Rudinská.

Z dôvodu opravy poruchy na prenosových zariadeniach, bude dnes obmedzené pripojenie do siete internet v obciach Rudina a Rudinská. Za porozumenie ďakujeme.

prejsť na článok

Údržba prenosových zariadení v obciach Rudina, Rudinka a Rudinská.

Dňa 20.9.2014 (sobota), v čase od 7:00 do 13:00, bude prebiehať údržba prenosových zariadení v obciach Rudina, Rudinka a Rudinská. Výpadky pripojenia do internetu by nemali presiahnuť 30min. Za porozumenie ďakujeme.

prejsť na článok

Odstávka elektrickej energie v obci Rudina.

Zajtra (piatok, 3.7.2015.), v čase od 7:30 do 15:30, nebude dostupné naše internetové pripojenie v obciach Rudina a Rudinská z dôvodu odstávky elektrickej energie zo strany SSE. Za porozumenie ďakujeme.

prejsť na článok

Oprava strechy podhľadov Svätý Jur

Oprava strechy podhľadov vo Svätom Juri. The post Oprava strechy podhľadov Svätý Jur appeared first on Podrezávanie muriva a domu.

prejsť na článok

ŠACHTA – VT ZŠ JUH oprava prečerpavačky

ŠACHTA – VT ZŠ JUH oprava prečerpavačky jQuery(document).ready(function($) { if(typeof(gg_galleries_init) == "function") {gg_galleries_init("6619d80870bd5"); }}); Príspevok ŠACHTA – VT ZŠ JUH oprava prečerpavačky

prejsť na článok

Oprava Preliačin Na Karosérii? Vďaka Technológií PDR Rýchlo A Lacno!

Zrejme ste už zažili ten mrzut pocit, keď ste si v jeden kr sny deň na li na svojom aute veľmi nepekn preliačinu. Či už to sp sobilo krupobitie z nočnej b rky, alebo nezn my vandal, jedna z prv ch veciacute;, ktor v m prebehne hlavou bude oprava. Koľko

prejsť na článok