Teplé nealko nápoje pre deti aj dospelých

Horúca čokoláda, Chai tea latté, Pečený čaj či korenený jablčný nápoj

prejsť na článok

Letná rodinno-zábavno-športová grilovačka

Leto, teplo, prázdniny, zábava, priateľstvá Po roku sa toto všetko opäť dostáva do popredia viac, ako v iných ročných obdobiach. Povedzme si úprimne, príjemné letné dni a dlhé teplé večery k tomu samé pozývajú. A spolu s nimi Vás pozývame aj my! A to na ď

prejsť na článok

Potraviny v teple

Skladovanie potravín v teple môže spôsobovať problémy. Chladničky zo sebou nenosíme, no zloženie väčšiny potravín na teple sa mení rýchlejšie, ako by sa malo. Akým potravinám sa v teple radšej vyhýbať?

prejsť na článok

Rastlinné nápoje, časť I. – tekuté

Mnohí spotrebitelia uprednostňujú rastlinné nápoje pred kravským mliekom. Tekuté nápoje z rastlín majú so živočíšnymi mliekami spoločnú iba konzistenciu a farbu. Príspevok Rastlinné nápoje, časť I. – tekuté je zobrazený ako prvý na www.pribehypotravin.sk.

prejsť na článok

Rastlinné nápoje, časť II. sušené

Sušené rastlinné nápoje používa niekto ako smotánku do kávy, iný ako "prenosné mlieko" na dovolenku. Sú lepšie ako tekuté? Pozrime sa na zloženie. Príspevok Rastlinné nápoje, časť II. sušené je zobrazený ako prvý na www.pribehypotravin.sk.

prejsť na článok

Nábor detí i dospelých

Telovýchovná jednota Ioan 1209 sa v sezóne 2023-2024 bude venovať cyklistike, orientačným športom (beh a cyklistika) a športu pre všetkých. Budeme zabezpečovať pravidelné i nepravidelné tréningy. Tréningy sú určené primárne pre deti a mladé športové talen

prejsť na článok