Sviečka Vianočnô [limitovaná edícia]

Sviečka má bavlnený knôt a je zaliata do skla. Má bavlnený knôt, ktorý neobsahuje parafínový vosk, olovo ani chemické látky, ktoré by spomaľovali horenie. Nie je prifarbovaná, takže sa môže stať, že niektoré nie sú čisto biele. Je to vďaka siliciam (napríklad pačuli alebo pomaranč sú sýto žltej farby). Pred každým zapálením sviečky skráťte knôt na cca 0,5 cm. Zabránite tak silnému horeniu. Zabezpečí sa rovnomerné horenie a topenie vosku. Pred zapálením sviečky skontrolujte, či je vosk čistý, prípadné nečistoty odstráňte ešte pred zapálením sviečky.

prejsť na článok

Zdravá sviečka ĎAKUJEM

Jemná sviečka s posolstvom. Ak miluješ, patrí k tebe ♡ Ručne vyrobená zdravá sviečka z čistého sójového vosku bez GMO. Ten je zdravšou alternatívou ku klasickému parafínovému vosku, šetrnejší k nášmu zdraviu a ekologickejší. Topí sa pomalšie, takže

prejsť na článok

Sviečka a žiarovka

- Ach jaj , zavzdychá matka predstavená, sviečku žiarovkou nenahradíš!

prejsť na článok

Šťastie do kapsičky

Na stromčeku sviečka svieti, pokoj, šťastie nech k Vám letí. A keď rozžiaria sa Vaše tváre, by hojnosti ste mali stále.

prejsť na článok

Plamienok lásky

Nech stromček zapáli svetlo v nás, nech sviečka vyčarí úsmev zas. Hviezdička rozsvieti plamienok lásky v nás, želám Vám Vianoc šťastný čas.

prejsť na článok

Plný lásky

Na stole je kapor a iné dobroty, uprostred sviečka a stromček oproti. Nech vládne pohoda v dnešný deň sviatočný, nech plný lásky je tento čas vianočný.

prejsť na článok