Zdravá sviečka ĎAKUJEM

Jemná sviečka s posolstvom. Ak miluješ, patrí k tebe ♡ Ručne vyrobená zdravá sviečka z čistého sójového vosku bez GMO. Ten je zdravšou alternatívou ku klasickému parafínovému vosku, šetrnejší k nášmu zdraviu a ekologickejší. Topí sa pomalšie, takže z vône sa môžete tešiť omnoho dlhšie. Prírodné kvalitné 100% silice z byliniek sú nakombinované s dôrazom na aromaterapeutické účinky každej sviečky tak, aby spolu ladili a vytvárali súzvuk. Táto spája zemité cédrové drevo so sviežou a pulzujúcou vôňou limetky.

prejsť na článok

Ďakujem

Ďakujem ti mamička, za tie bozky na líčka. Ďakujem ti tatík za toľko dobrých taktík. Ďakujem vám obom, že som vašej lásky plodom.

prejsť na článok

Ďakujem vám

Veliteľ hovorí k nastúpenému pluku: - Vojaci, narodil sa mi syn. Ďakujem vám!

prejsť na článok

Sviečka Vianočnô [limitovaná edícia]

Sviečka má bavlnený knôt a je zaliata do skla. Má bavlnený knôt, ktorý neobsahuje parafínový vosk, olovo ani chemické látky, ktoré by spomaľovali horenie. Nie je prifarbovaná, takže sa môže stať, že niektoré nie sú čisto biele. Je to vďaka siliciam (naprí

prejsť na článok

Sviečka a žiarovka

- Ach jaj , zavzdychá matka predstavená, sviečku žiarovkou nenahradíš!

prejsť na článok

Ďakujem Ti

Miláčik, ďakujem Ti za lásku, za čisté nebo a hviezdy jasné. Milujem Ťa, celú a nekonečnú, milujem Ťa, dievčatko moje krásne.

prejsť na článok