SÚŤAŽ O POUKÁŽKU NA NÁKUP ČLENKOVÝCH ČIŽIEM

Zapoj sa do súťaže o poukážku v hodnote 20 eur na nákup členkových čižiem podľa vlastného výberu, ktoré si Tvoje nohy túto sezónu určite zaslúžia! Chceš ich?

prejsť na článok

SÚŤAŽ – VYBAV SA NA ZIMU

Vyjadri svoj názor a získaj darčekovú poukážku v hodnote 20 € na nákup štýlových snehúľ, ktoré sú hitom tohtoročnej zimy!

prejsť na článok

SÚŤAŽ O 3 POUKÁŽKY V HODNOTE 20 EUR

Chceš vyhrať darčekovú poukážku v hodnote 20 eur na nákup svojich vytúžených topánok z našej ponuky? Tak neváhaj, zdieľaj, lajkuj, komentuj a tento darčekový poukaz môže byť len Tvoj!

prejsť na článok

SÚŤAŽ: Vy-kváskuj sa do radosti

Kváskuj aj počas leta, dopraj si svoje obľúbené kváskové dobroty a vy-kváskuj sa do radosti. V spolupráci s Mlyn Trenčan a ich radou múk "na kváskovanie" vám prinášame exkluzívnu súťaž o 30 kíl múk podľa svojho výberu. Príspevok SÚŤAŽ: Vy-kváskuj sa do ra

prejsť na článok

Súťaž o DIZAJNÉRSKY KÚSOK

Chceš získať tento dizajnérsky kúsok ZDARMA? Zapoj sa do súťaže a možno bude práve Tvoj! Ale pozor, ak nám zašleš fotku v outfite, ktorý obsahuje minimálne 1 kúsok od nás, budeš zaradená aj do súťaže Outfit mesiaca, v ktorom hráme o nákup v hodnote 30 eur

prejsť na článok

Kynologická súťaž v CVČ

Milí priaznivci kynológie, dňa 25.05.2023 sa od 15:30 uskutoční v priestoroch CVČ záverečná súťaž psíkov zapojených v krúžkovej činnosti CVČ. Pozývame aj širokú verejnosť, ktorá má záujem sa pozrieť na výkony nielen detí, ale aj ich psíkov.

prejsť na článok