SÚŤAŽ O MÓDNE NOHAVICE

Hľadáš štýlovosť, ležérnosť a pohodlie? Si na správnej ceste! Zapoj sa do súťaže o módne potrhané nohavice, ktoré krásne zvýraznia postavu a dostatočne pritiahnu pozornosť. Neváhaj, zdieľaj, lajkuj, komentuj a možno budú patriť práve Tebe!

prejsť na článok

SÚŤAŽ O NOHAVICE PODĽA VLASTNÉHO VÝBERU

Chcete získať originálne nohavice? Zapojte sa do súťaže a vyhrajte ich! Veď ženský šatník nie je nikdy taký plný, aby sa tam nezmestili nové módne kúsky!

prejsť na článok

SÚŤAŽ O LEŽÉRNE ŠATY

Zapoj sa do súťaže o módne šaty, v ktorých sa budeš cítiť pohodlne a vyzerať šik! Zdieľaj, lajkuj, komentuj a tento kúsok môže byť len Tvoj!

prejsť na článok

SÚŤAŽ O MÓDNY KÚSOK

Chceš vyhrať originálny módny kúsok? Zapoj sa do súťaže a vyhraj! Veď ženský šatník nie je nikdy taký plný, aby sa tam nezmestili nové módne kúsky!

prejsť na článok

SÚŤAŽ O ŠTÝLOVÉ TENISKY

Chcete získať štýlové tenisky zadarmo? Zapojte sa do do našej facebookovej súťaže a vyhrajte ich! Veď ženský botník nie je nikdy taký plný, aby sa tam nezmestili nové módne kúsky :).

prejsť na článok

SÚŤAŽ O MÓDNE ESPADRILKY

Espadrilky sú must-have kúskom tohtoročnej sezóny a pravdepodobne chvíľu v našich botníkoch vydržia. Sú veľmi ľahké, vzdušné, skladné a pohodlné. Chceš ich? Zdieľaj, lajkuj, komentuj a možno budú patriť práve Tebe!

prejsť na článok