steak na rozmaríne

Dnes som konečne dosiahla správne prepečenie steaku. Teda správne podľa nás. Aby nebol krvavý, ale uprostred predsa ružový a šťavnatý. Na dochutenie som použila len pár surovín, aby som nechala vyniknúť výbornú chuť mäska. prísady: rib eye steak50 g maslarozmaríncitrónová šťavačierne koreniesoľolivový olej postup: Steak potrieme olivovým olejom, osolíme, okoreníme a necháme odpočívať. rest in peace » Môžeme si zatiaľ prichystať prílohu, ja som podávala zemiaky pečené na olivovom oleji. Rozohrejeme si liatinovú panvicu na vyššiu teplotu a sprudka na nej opražíme steaky z oboch strán. Potom plameň znížime, pridáme plátky masla a stonku rozmarínu a pomaly opekáme na miernom ohni približne 10 minút. « škoda, že necítite tú vôňu V polovici mäsko otočíme, aby bol rozmarín naspodku a steak tak lepšie nasal jeho arómu a narch opäť položíme plátok masla. Jemne pokropíme šťavou z citróna. Ako som spomínala, takáto príprava vyhovuje nám, kto chce steak krvavý, tak ho sprudka opečie z každej strany po cca 3 minúty. Dobrú chuť! The post steak na rozmaríne appeared first on ňom ňom.

prejsť na článok

Neočakávane chutné, ale zatiaľ takmer neznáme Pavlické steaky

Nie je steak ako steak. Najkvalitnejšie kúsky tohto mäsa síce pochádzajú z Argentíny, ale ozajstný poklad nájdete za rohom, na Slovensku. Mnoho z vás ešte o Pavlickom steaku nepočulo. Ešte viac je tých, ktorí ho neochutnali. Je čas na zmenu!

prejsť na článok

Harmanček proti kŕčom či na pleť

Už sme vám priniesli články o levanduli, saturejke, majoránke či rozmaríne, no žiadna séria článkov o bylinkách by nebola kompletná bez harmančeka. Má za sebou dlhú a pestrú históriu, spomína sa dokonca aj v niektorých ľudových rozprávkach či riekankách.

prejsť na článok

Garlic-Butter Steak

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor i

prejsť na článok

Reštaurácia Gurmán menu dostupné aj pre vás

Reštaurácia Gurmánsky dvor u Oravca sa nachádza v mestskej časti Ružinov-Bratislava v príjemnej lokalite s terasou pod viničom. Denné obedové menu je výberom z troch hlavných jedál, dvoch polievok a minútkových jedál, napríklad menu na pondelok zahŕňa: p

prejsť na článok

Obedové menu 03.-07.09.2023

PONDELOK Slepa v var s peeov mi halu kami (1,3) Kuracie Kung Pao, dusen rya (5) Bravov steak s v novou om kou, varen zemiaky (1,7) Dom ce zeleninov leo, dom ci chlieb (1,3,7) Biznismenu Hov dzie po burgundsky, halu ky (1,10) dezert UTOROK Brokolico

prejsť na článok