SRDCE NÍZKYCH TATIER

Nová minimalistická kolekcia šperkov inšpirovaná prírodou a našimi horami. Žijem doslova v srdci Nízkych Tatier, mám rada turistiku a naše hory, preto ma každý rok nohy zavedú na Chopok a Ďumbier a nesmiem vynechať ani zastávku na Kamenej chate pod Chopkom či Chate M. R. Štefánika pod Ďumbierom. ESHOP- SRDCE NÍZKYCH TATIER   The post SRDCE NÍZKYCH TATIER appeared first on KatarínaŽiak.

prejsť na článok

Dovolenka v Nízkych Tatrách nielen pre lyžiarov

Tatry sú pýchou našej krajiny a každý z nás by ich mal navštíviť aspoň raz v živote. Nemusíme byť pritom ani skúsení turisti či lyžiari. Kochať sa výhľadom na hory môžeme aj z balkóna ubytovacieho zariadenia alebo pri ľahkej prechádzke po okolí. Začnite n

prejsť na článok

Srdce

Srdce srdcu srdce dalo, aby srdce milovalo. A to srdce srdce prosí, nech to srdce v srdci nosí.

prejsť na článok

Perníkové srdce

Príde mladík do cukrárne a pýta sa predavačky: - Máte perníkové srdce s nápisom Si moja jediná ? - Áno, máme. - Tak si zoberiem päť kusov.

prejsť na článok

Umelé srdce a pľúca

- Jožko, čo máš v tom batohu? - Umelé srdce a pľúca. - A od koho to máš? - Od otecka. - A čo ti povedal, keď ti ich dával? - Chŕŕŕŕŕŕŕŕ.

prejsť na článok

Jarné prázdniny 2023

Od 27.2.2023 do 3.3.2023 si detváky mali možnosť užiť jarné prázdniny plným priehrštím. Slnko vyťahovalo z postelí nejedného školáka. Väčšina mala kvalitné žalúzie a nedali sa zlákať prírodnými lúčmi. Od počítača ani na krok. Tí, ktorí sa slnečnými lúčmi

prejsť na článok